Hulp in de laatste levensfase

De Praktische Palliatieve Box

Het verzorgen van een geliefde in zijn of haar laatste levensfase is een heftige periode. Hierbij kunt u natuurlijk alle steun gebruiken. De Praktische Palliatieve Box biedt u die steun. De box bevat hulpmiddelen om uw naaste op een liefdevolle manier te verzorgen.

Bestel een gratis box

Wat is de Praktische Palliatieve Box?

Hulpmiddelen voor de laatste levensfase

De Praktische Palliatieve Box is een pakket met hulpmiddelen en adviezen om uw naaste zo goed mogelijk te verzorgen in de laatste levensfase. Zo kunt u denken aan een shampoo-cap. Hiermee kunt u iemands haren makkelijk in bed wassen. Ook vindt u houtskool in de box. Handig om geurtjes te absorberen.

Voor wie is de box bedoeld?

De Praktische Palliatieve Box is bedoeld voor mantelzorgers. De box geeft steun en hulp tijdens de verzorging van iemand in zijn laatste levensdagen. Met de hulpmiddelen kunt u iemand thuis verzorgen.

Gratis een box bestellen

Verzorgt u iemand in zijn of haar laatste levensdagen? En bent u bij ons verzekerd via uw ouderenorganisatie, patiëntenorganisatie of thuiszorgorganisatie of is degene die u verzorgt dat? Bestel dan gratis een Praktische Palliatieve Box. 

Bestel een gratis box

De gezichten achter de box

De Praktische Palliatieve Box is een idee van Willeke de Pagter en Mandalie Bulten. Twee verpleegkundigen in een hospice in Middelburg. “Met de hulpmiddelen uit de box is het veel eenvoudiger om iemand thuis te verplegen. En kunnen mensen op een laagdrempelige manier voor hun geliefden zorgen", aldus Mandalie Bulten.

Wanneer is de box gratis

Bent u bij ons verzekerd en maakt u gebruik van collectiviteitskorting via uw ouderenorganisatie, patiëntenorganisatie of thuiszorgorganisatie dan vergoeden wij mogelijk uw box.
Controleer op deze pagina of uw organisatie is aangesloten.

Is uw organisatie niet aangesloten bij het VGZ Collectief, vraag dan op persoonlijke titel een Praktische Palliatieve box aan.
Of kies er voor om lid te worden van een van de organisaties, in het eerste jaar vergoeden wij uw lidmaatschapskosten. 

Met hart voor zinnige zorg