Persoonlijk zorgadvies

Onze zorgadviseurs helpen wanneer u bijvoorbeeld op een wachtlijst staat, een second opinion wilt, of te maken krijgt met langdurige zorg. U kunt online ook veel zelf vinden en regelen. Dat gaat snel en gemakkelijk. 

Wij geven antwoord op uw vragen

U kunt contact met ons opnemen als u er zelf niet uitkomt. U kunt bijvoorbeeld de volgende vragen aan ons stellen.

  • Ik sta op een wachtlijst en wil eerder geholpen worden, kan dat?
  • Second opinion: hoe regel ik dat?
  • Kan ik hulp krijgen bij het vinden van een (andere) zorgverlener?
  • Hoe regel ik thuiszorg nu ik langdurig ziek ben?
  • Hoe kan ik als mantelzorger hulp bij de zorg krijgen?

Ook weten we alles over onze zinnige zorg. Dat is betere zorg voor u. En wij kunnen u vertellen of deze zorg bij u past.

Maak kennis met onze zorgadviseurs

Zelf zorg vinden en regelen

Langdurige zorg aanvragen of zorg voor een ander regelen? Dat hebben we voor u zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Maar ook andere zaken kunt u eenvoudig online regelen. Op het moment dat het u uitkomt. Op onze website vindt u veel handige hulpmiddelen en stappenplannen. Neem eens een kijkje op deze pagina over zelf zorg regelen. Komt u er niet uit? Dan kunt u ons natuurlijk bellen.


Zo neemt u contact op

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur bereikbaar op telefoonnummer088 - 131 16 11Wilt u liever dat wij u bellen of wilt u meer informatie over wachtlijstbemiddeling? Dan kan. Klik op een knop hieronder.

Het is momenteel erg druk. Het duurt daarom langer tot u iemand aan de telefoon krijgt. Als we u vervolgens niet direct kunnen helpen laat ook ons advies helaas langer op zich wachten. Onze excuses voor het ongemak. Onze zorgadviseurs vinden het belangrijk om iedereen goed te helpen. En voor iedere vraag de tijd te nemen.
X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord