In sommige situaties is het fijn om wat extra hulp te krijgen. Wij helpen je graag om de juiste zorgverlener bij jouw zorgvraag te vinden. Hieronder staan handige hulpmiddelen waarmee je zelf aan de slag kunt. Kom je er toch niet uit? Dan helpen onze zorgadviseurs je verder. Zij nemen per mail contact met je op als je het formulier op deze pagina invult.

Zelf aan de slag met onze hulpmiddelen

Dit zijn de hulpmiddelen die onze zorgadviseurs gebruiken. Ook jij kunt hier gratis gebruik van maken.

Informatie over wachttijden

Sta je op een wachtlijst en wil je sneller geholpen worden? Gebruik dan ZorgkaartNederland om te zien waar je mogelijk sneller terechtkunt.

Zorgverlener bij jou in de buurt

Zoek je een zorgverlener bij jou in de buurt? En wil je weten of deze een contract (afspraak) met ons heeft? Deze informatie vind je in onze Zorgzoeker.

Kies een zorgverlener

Benieuwd naar de ervaringen met een bepaalde zorgverlener? Ga dan naar ZorgkaartNederland. Hier kan iedereen die zorg heeft gehad zijn ervaring achterlaten.

Hulp bij gezondheidsvragen

Vind betrouwbare informatie via Thuisarts.nl

Thuisarts.nl is er voor iedereen die betrouwbare informatie zoekt over gezondheid en ziekte. Met Thuisarts.nl weet je wanneer je naar de huisarts moet en wat je zelf kunt doen. Het is gemaakt door artsen en medisch specialisten.

Gezond leven

Jou helpen gezonder te leven. Dat staat bij ons voorop. Op Gezond Leven vind je tientallen apps en workshops waarmee je zelf aan de slag kunt met je mentale gezondheid, gezonder eten en meer bewegen.

Contact met onze zorgadviseurs

Kom je er zelf niet uit? Onze zorgadviseurs helpen je graag verder. Vul ons online formulier in en dan nemen onze zorgadviseurs binnen 3 werkdagen contact met je op.

Onze zorgadviseurs kunnen zo direct op zoek naar een passende zorgverlener. Door het formulier in te vullen, krijg je in de meeste gevallen sneller antwoord dan door te bellen. 

Toch liever bellen? Dan stellen onze zorgadviseurs de vragen uit het formulier telefonisch. Daarna gaan ze aan de slag om een passende zorgverlener te vinden. Na drie werkdagen  nemen we contact op met het antwoord op je vraag.  Onze zorgadviseurs zijn te bereiken op 088 - 131 16 11 van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 uur en 13.00 uur.