VGZ Zorg app

Eenvoudig en snel uw declaratie indienen

Update: de VGZ Zorg app is nu ook beschikbaar voor medeverzekerden.

Foto maken, controleren en versturen. Zo eenvoudig declareert u via de VGZ Zorg app. En binnen 6 werkdagen ontvangt u de vergoeding op uw rekening. Ook handig: u kunt zien hoeveel eigen risico u nog hebt. En uw persoonlijke zorgpas is beschikbaar in de app.

Download in de App Store Ontdek het op Google Play 

Wat kunt u met de VGZ Zorg app?1. Een foto maken van uw nota en direct versturen2. Uw ingediende nota's inzien3. De laatste stand van uw eigen risico bekijken4. Uw persoonlijke zorgpas inzien (ook van uw medeverzekerden)5. Altijd en overal belangrijke telefoonnummers raadplegen6. Inloggen met uw eigen pincode

Veelgestelde vragen

Ja, u kunt ook als medeverzekerde gebruikmaken van de app. 

Ja, als u de verzekeringsnemer bent kunt u ook de stand van het eigen risico van uw medeverzekerden bekijken. Bent u niet de verzekeringsnemer? Dan ziet u alleen het eigen risico van uzelf.

Nee, dat kan helaas nog niet. Hier zijn we nog mee bezig. U kunt wel uw nota printen en dan met de app een foto van uw nota maken.

Nee, deze is niet zichtbaar in de app. U kunt wel de foto van uw nota terugzien in het declaratie-overzicht in de app. Zes werkdagen na ontvangst van uw declaratie kunt u in Mijn VGZ de status bekijken.

U kunt de VGZ Zorg app gebruiken op uw smartphone. De app is niet geschikt voor tablets. 

De VGZ Zorg app is beschikbaar voor iOS en Android.

Altijd en overal uw zorgzaken regelen met de VGZ Zorg app!

Voor goede zorg zorg je samen