VGZ Zorg app

Regel uw zorgzaken gemakkelijk en overal

Zoals eenvoudig uw declaratie indienen met een foto of pdf. Uw zorgkostenfactuur of polis inzien en de stand van uw eigen risico bekijken. En handig: met de VGZ Zorg app hebt u altijd uw zorgpas, belangrijke telefoonnummers bij u en kunt u zorgkostenfacturen gemakkelijk via iDEAL betalen!

Nieuw: onder 'verzekering' kunt u uw pakketten inzien. Dit geldt ook voor uw medeverzekerden.

Download in de App Store Ontdek het op Google Play 

Wat kunt u met de VGZ Zorg app?1. Een foto maken of een pdf toevoegen en direct versturen2. Uw zorgkostenfacturen inzien en betalen3. De laatste stand van uw eigen risico bekijken4. Uw persoonlijke zorgpas inzien (ook van uw medeverzekerden)5. Uw ingediende declaraties inzien6. Inloggen met uw eigen pincode

Veelgestelde vragen

Ja, u kunt ook als medeverzekerde gebruikmaken van de app. 

Ja, als u de verzekeringsnemer bent kunt u ook de stand van het eigen risico van uw medeverzekerden bekijken. Bent u niet de verzekeringsnemer? Dan ziet u alleen het eigen risico van uzelf.

Nee, deze is niet zichtbaar in de app. U kunt wel de foto van uw nota terugzien in het declaratie-overzicht in de app. Zes werkdagen na ontvangst van uw declaratie kunt u in Mijn VGZ de status bekijken.

De VGZ Zorg app is beschikbaar voor iOS en Android.

U kunt inloggen in de app als u op dit moment een verzekering hebt bij VGZ. Gaat uw verzekering later dit jaar of volgend jaar in? Dan kunt u vanaf de ingangsdatum van uw verzekering gebruik maken van de app.

Bent u niet meer bij VGZ verzekerd? Dan kunt u helaas niet meer inloggen in de app. U kunt voor al uw zorgzaken nog wel tot 3 jaar na beëindiging van uw verzekering inloggen op uw Mijn Omgeving.

Altijd en overal uw zorgzaken regelen met de VGZ Zorg app!

Met hart voor zinnige zorg