1. Boost je verjaardag met de vrolijkste playlist ooit

Uit onderzoek blijkt dat muziek veel doet met ons brein. Het is een van de krachtigste middelen om positieve emoties op te roepen. Wist je dat je al na 9 minuten muziek luisteren een positief gevoel krijgt? Maak jouw verjaardag nog vrolijker en luister naar deze Spotify playlist!

2. Gratis kookboek voor een lekkere verjaardag

Maak jouw favoriete gerecht. Of nog beter: laat iemand anders voor jou koken. Een smakelijke en voedzame maaltijd is goed voor je lichaam, maar zeker ook voor je brein. Kan je wat gezonde kookinspiratie gebruiken? Download dan dit kookboek van dokter Tamara de Weijer.

3. Wist je dat… 15 minuten lachen zorgt voor het verbranden van maar liefst 50 kilocalorieën?! 

Humor werkt ontspannend en het is goed voor je gezondheid. Dus zorg voor een gezonde verjaardag en lach veel. Ook krijg je meer energie én verhoog je je weerstand. Allemaal gratis en voor niks. Dus lach extra veel vandaag en ga goed jouw nieuwe levensjaar in.  

4. Van wandelen word je blij

Vier jij je verjaardag het liefst in de natuur? Goed nieuws! Maak je hoofd leeg en je hart vol met een verfrissende wandeling. Het is goed voor je humeur en zorgt voor minder stress. 

5. Gun jezelf na je verjaardag een moment van ontspanning

Een verjaardag brengt veel prikkels met zich mee. Geef jezelf de tijd om dit weer te verwerken. Met de gratis Mindfulness coach app leer je hoe je kan ontspannen. Daardoor zit je beter in je vel. Ook mét dat jaartje extra. 

Gezond leven

Jou helpen gezonder te leven. Dat staat bij ons voorop. Op Gezond Leven vind je tientallen apps en workshops waarmee je zelf aan de slag kunt met je mentale gezondheid, gezonder eten en meer bewegen.

  • Praktische hulp om gezonder te leven
  • Online en op ieder moment aan de slag
  • Ontwikkeld door specialistische partners

> Ontdek Gezond Leven