Thema's uitgelicht in 2024

Uitgelicht

Zo herken en voorkom je geldzorgen bij  medewerkers 

Financieel fitte medewerkers zijn vaak productiever, gelukkiger én langdurig inzetbaar. Wat kun je als werkgever doen om geldproblemen bij medewerkers te herkennen? En om medewerkers hierbij te helpen? We hebben een aantal tips op een rij gezet.
Cilles Boerboom VGZ

Vragen over gezond werkgeverschap? Wij ook.

We hebben al veel inzichten over gezondheid en vitaliteit bij VGZ. Maar vragen hebben we ook. Wij geloven niet dat er één oplossing is om medewerkers gezond en gelukkig te houden. We geloven wel dat gezond werkgeverschap begint met een goed gesprek.

Gezondheidsgebieden

Met welk gezondheidsgebied je ook aan de slag wilt, VGZ helpt je graag met handige workshops, programma's, tips, inspiratie en informatie. Voor jou als HR-professional én voor de leidinggevenden en medewerkers in de organisatie. 

Gezond werken Gezond werken

Op en door het werk ontstaan soms fysieke en mentale klachten bij medewerkers. Door hier aandacht voor te hebben kunnen klachten verholpen of voorkomen worden. Maar waar te beginnen?
 

Werkstress

Psychosociale arbeidsbelasting

Werk-privébalansGezond voelen  Gezond voelen

Ook dat wat zich buiten het werk afspeelt, heeft invloed op hoe een medewerker op het werk functioneert. Wat kunt u als HR professional betekenen?

Mantelzorg

Voeding

Bewegen

Slapen

Stoppen met roken

Overgang

Financieel fit

Gezond organiseren  Gezond organiseren

Een fijne werkplek en een bedrijfscultuur waarin iedereen zich veilig voelt en zichzelf kan zijn. Bij VGZ geloven we dat wanneer deze zaken op orde zijn, medewerkers het beste uit zichzelf kunnen halen. 


Hybride werken

Diversiteit & inclusie

 


Denk mee over Gezond werkgeverschap

Zijn er thema's die voor jou als HR-professional spelen, die niet in het lijstje links staan? Laat het ons weten. We gaan graag aan de slag met jouw input.

Met ons in gesprek over Gezond werkgeverschap?

Leuk! Of je nu al bekend of nieuw bent bij VGZ, IZA, de IZZ Zorgverzekering door VGZ of UMC Zorgverzekering. We denken graag met je mee.