Daarom VGZ

vitaliteitsbudget samenwerken

Als HR-professional staat u voor een uitdaging. Want hoe zorgt u voor een positieve werkhouding, gezonde leefstijl en voldoende zelfregie bij uw medewerkers? Onze collectieve zorgverzekering VGZ Werkt en onze brede ondersteuning van uw gezondheids- en vitaliteitsbeleid helpen u hierbij.

Samen voor gezonde medewerkers 

Brede ondersteuning van uw vitaliteitsbeleid

 • Ruim vitaliteitsbudget
  Financier en stimuleer het vitaliteitsbeleid binnen uw organisatie met een extra ruim vitaliteitsbudget. In te zetten voor bijvoorbeeld workshops en events.  
 • Persoonlijk vitaliteitsprogramma voor uw organisatie
  Fysieke en mentale interventies, ondersteuning bij uw communicatie, gezondheidsworkshops op maat? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. 
 • Gezondheidsrisico's in beeld met zorgdata
  De laatste feiten en cijfers helpen u bij het effectief terugdringen en voorkomen van verzuim. 
 • Bedrijfszorg: snelle interventies en zorgkosten ontdubbeld
  Ondersteun uw medewerkers met interventies door zorgprofessionals.

Collectieve zorgverzekering voor Werkend Nederland

 • Extra ruim preventiebudget 
  Gebruik het preventiebudget voor bijvoorbeeld een gezondheidstest, gewichtsconsulent, sportmedisch advies of EHBO-cursus. 
 • Extra ruime vergoedingen voor fysiotherapie en orthodontie 
  Uw medewerkers ontvangen extra behandelingen voor fysiotherapie en orthodontie. 
 • Mindfulness coach app 
  Ontspan en leer genieten van elk moment! De VGZ Mindfulness app is beschikbaar voor alle medewerkers, ook niet-verzekerd bij VGZ.
 • Gezond leven: online platform
  Zelf aan de slag met online programma’s, apps en workshops, ontwikkeld met gezondheidsexperts. 

Hoe houdt u uw medewerkers gezond en vitaal?

Gelukkige en betrokken medewerkers vormen de basis voor een gezonde organisatie. Wilt u weten hoe u de vitaliteit van uw medewerkers kunt vergroten? En wat u daarbij kunt verwachten van VGZ? Laat hieronder uw gegevens achter. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op voor een vrijblijvend gesprek.

Claus Patz, Zakelijk Consultant VGZ

Samen de zorg vooruitbrengen

Goede zorg is onmisbaar, voor iedereen. Daarom werkt VGZ iedere dag samen met zorgverleners aan betere en betaalbare zorg voor alle Nederlanders. Nu en in de toekomst. Zo is er later ook nog goede zorg voor onze kinderen en kleinkinderen. Door als werkgever een samenwerking met VGZ aan te gaan, brengen we samen de zorg vooruit. Benieuwd naar onze aanpak?

Benieuwd naar wat er nog méér mogelijk is?

Wilt u weten hoe u uw medewerkers gezond en vitaal houdt? Ik ga graag met u om tafel om samen na te denken over oplossingen die écht werken voor uw organisatie. Vul hieronder uw gegevens in. Ik neem zo snel mogelijk contact met u op. 


Claus Patz, Zakelijk Consultant VGZ