Bewegen

Medewerkers die veel bewegen, op de werkvloer en daarbuiten. Het is niet alleen goed voor hun eigen gezondheid. Maar ook voor de organisatie. Want iemand die genoeg beweegt is vaak productiever, gemotiveerder en minder vaak ziek. Maar hoe stimuleert je jouw medewerkers om meer te bewegen? 

Voorkomen van fysieke klachten - vanHaren


Medewerkers die uitvallen door fysieke klachten die ontstaan op de werkvloer. Bij vanHaren doen ze er alles aan om dat te voorkomen. Benieuwd hoe ze dat aanpakken? Wij vroegen het HR Business Partner Maud Noijen in deze eerste aflevering van Vitale Verhalen. Kijk je mee?

Hoe de ‘Lekker in je vel wijzer’ bij Albert Heijn uitval voorkomt 

Hoe Albert Heijn haar medewerkers gezond en vitaal houdt? Met de ‘Lekker in je vel wijzer’. Dit interactieve document biedt verschillende oplossingen voor medewerkers die preventieve of ziektegerelateerde interventies nodig hebben. In deze geschreven ‘Vitale Verhalen’ vertellen Xandra en Saskia hoe deze wijzer hen heeft geholpen. En hoe het misschien ook jouw organisatie kan helpen!

Aan de slag met vitaliteit binnen je organisatie

Gezond werkgeverschap

Gezond werkgeverschap

Gezonde medewerkers, die gelukkig zijn binnen en buiten hun functie. Daar helpt VGZ je als werkgever graag bij. Laat je inspireren over thema’s zoals o.a. werkstress, hybride werken en diversiteit en inclusie.

Workshops, trainingen en interventies

Werken aan een gezonde organisatie met vitale medewerkers? Coöperatie VGZ heeft een breed aanbod aan workshops, trainingen en interventies die je medewerkers kunnen helpen. Denk bijvoorbeeld aan het programma ‘pijnvrije rug’ of een werkplek check-up. Veel oplossingen kun je inzetten vanuit het vitaliteitsbudget. 

Andere thema's binnen Gezond werkgeverschap

Een keer verder praten?

Over het stimuleren van beweging in je organisatie, of misschien wel een heel ander thema? We gaan graag met je in gesprek.