VGZ Werkt: nieuwe aanvullende verzekering met collectieve voordelen

Wilt u zich verzekeren voor zorg die niet in de basisverzekering zit? Dan bent u
vanaf 1 januari 2019 met VGZ Werkt goed aanvullend verzekerd.

Uw voordelen

  • Korting op de basis- en aanvullende verzekering
  • Korting geldt voor het hele gezin
  • Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd
  • Eenvoudig en snel declareren met de VGZ Zorg app
Collectieve Aanvullende Verzekering VGZ Werkt

Heeft u een brief of e-mail ontvangen?

Daarin leest u meer over de wijziging van uw aanvullende verzekering. En ziet u welk
VGZ Werkt-pakket we u in 2019 aanbieden.

Vergoedingenoverzicht

VGZ Werkt collectieve aanvullende verzekering


Past de aanvullende verzekering bij uw situatie?

Bekijk de vergoedingen hierboven en check of de verzekering past bij de zorg die u in 2019 verwacht nodig te hebben. Staat de vergoeding die u zoekt er niet bij? Bekijk dan het volledige vergoedingenoverzicht. Ook kunt u verschillende aanvullende verzekeringen vergelijken in onze pakketvergelijker.

Wilt u een ander pakket? Of heeft u geen aanvullende (tandarts)verzekering nodig?

Geef uw wijziging dan uiterlijk 31 december 2018 aan ons door. Dat kan via Mijn VGZ.

Voorwaarden 2019

Bekijk de voorwaarden van VGZ Werkt als u meer informatie wilt over deze aanvullende (tandarts)verzekering.

Vind zelf het antwoord op uw vraag

De aanvullende (tandarts)verzekering met collectieve korting die u had, bieden we in 2019 niet meer aan. Om ook in 2019 gebruik te kunnen maken van de collectieve voordelen, bieden we u een nieuwe aanvullende verzekering aan. Deze nieuwe aanvullende verzekering heet VGZ Werkt. De nieuwe verzekering sluit beter aan op de wensen en behoeften van de werknemers en werkgevers.

Wij hebben met uw werkgever nieuwe afspraken gemaakt over het aanbieden van aanvullende verzekeringen met collectieve voordelen. Het Alles-in-1 Pakket valt in 2019 hier niet onder. Het voordeel van uw nieuwe aanbod is dat u deze met collectieve korting kunt afsluiten. Op het Alles-in-1 Pakket geldt dit niet. Wilt u toch liever een Alles-in-1 Pakket? Dat kan! U kunt uw pakket wijzigen in Mijn VGZ. Houd er dan wel rekening mee dat u geen collectief voordeel (via uw werkgever) ontvangt op deze aanvullende verzekering.

Het nieuwe aanbod sluit volgens ons het meeste aan bij de aanvullende verzekering die u nu heeft. Wilt u liever een ander VGZ Werkt-pakket? Of heeft u geen aanvullende (tandarts)verzekering meer nodig? Geef dit dan uiterlijk 31 december 2018 aan ons door via Mijn VGZ

De MiX Aanvullende Verzekering bieden we in 2019 niet meer aan. Iedereen die collectief is verzekerd in 2018 (via uw werkgever) was verplicht deze aanvullende verzekering af te sluiten. Met het verdwijnen van deze aanvullende verzekering, vervalt ook de verplichte afname.

Als u niets doet, houdt u in 2019 de basisverzekering die u nu heeft. Wel kan het zo zijn dat er iets gaat wijzigen in uw vergoedingen. Bekijk het actuele wijzigingsoverzicht 2019 om te zien of er iets in 2019 in uw basisverzekering wijzigt.

U betaalt een ander premiebedrag omdat u een nieuwe aanvullende verzekering krijgt. De vergoedingen binnen deze verzekering zijn anders dan binnen uw huidige verzekering.

Op uw nieuwe polis die u onlangs ontving, ziet u uw nieuwe premie. Deze premie is inclusief de collectiviteitskorting. Uw polis vindt u ook in Mijn VGZ en in de app.

Dit verschilt per werkgever. Uw werkgever kan u hier antwoord op geven.

De vergoedingen van uw huidige aanvullende (tandarts)verzekering vindt u terug in de polisvoorwaarden. Voor 2019 vindt u de vergoedingen in de polisvoorwaarden van VGZ Werkt. 

Krijgt u een VGZ Werkt Tand Beter-pakket? Dan heeft recht u op € 2000 voor orthodontie onder de 18 jaar. Krijgt u een VGZ Werkt Tand Best-pakket? Dan heeft u recht op € 3000 voor orthodontie onder de 18 jaar. Dat wat we al vergoed hebben, verrekenen wij met dit bedrag.

Bent u tevreden met ons aanbod? Dan hoeft u niets te doen. Het aanbod gaat in per 1-1-2019. Wilt u een ander pakket? Of heeft u geen aanvullende (tandarts)verzekering meer nodig? Geef dit dan uiterlijk 31 december 2018 aan ons door. Dit kunt u doen in Mijn VGZ. Ook kunt u bellen naar: 088 - 131 16 59. Onze klantadviseurs zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur.

Wilt u een ander pakket? Dan heeft u tot en met 31 december 2018 de tijd om dit te wijzigen. Dit kunt u doen in Mijn VGZ.

Dit kunt u doen door te bellen naar: 088 - 131 16 59. Onze klantadviseurs zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur. Wilt u opzeggen? Geef dit dan uiterlijk 31 december 2018 aan ons door. 

Dit ziet u terug op uw polis die u onlangs van ons ontving. Ook kunt u kijken op Mijn VGZ.

Ja, u als verzekeringsnemer moet de wijziging of opzegging doorgeven. Geef dit uiterlijk 31 december 2018 aan ons door. 

Kinderen onder de 18 jaar zijn meeverzekerd met de ouders/verzorgers. Uw kind krijgt het hoogst verzekerde pakket. Op uw polis en in Mijn VGZ ziet u welke aanvullende verzekering uw kind onder de 18 jaar krijgt.

Met hart voor zinnige zorg