Vitaliteit

Gezonde medewerkers zorgen voor een gezonde organisatie. Maar hoe draagt u bij aan hun gezondheid en voorkomt en beperkt u verzuim? Wij helpen u graag, met een palet aan mogelijkheden: de zorgverzekering, self-management, interventies en data, analyses en advies.

Zorgverzekering werkt!

Wilt u een collectieve zorgverzekering die aantrekkelijk is voor uw medewerkers én bijdraagt aan hun inzetbaarheid? Dat kan, met VGZ Werkt: speciale aanvullende verzekeringen met ruime vergoedingen voor bijvoorbeeld fysiotherapie, preventie en mantelzorg.

Selfmanagement

Zelfregie van medewerkers is de basis van gezondheidsmanagement. U kunt hen ondersteunen en stimuleren. Wij helpen u en hen, bijvoorbeeld met een budget voor preventie in de aanvullende verzekeringen of het Gezond Leven platform.

Gezond leven platform
  • Online platform, kosteloos te gebruiken
  • BRAVO thema’s
  • Informatie en praktische tips
Duurzame inzetbaarheid
  • Middelen voor duurzame inzetbaarheid
  • Ondersteuning gesprek werkgever en medewerker
  • Collectieve verzekering met ruime vergoedingen
Bedrijfszorg
Met Bedrijfszorg vraagt u eenvoudig en online arbeidsrelevante interventies aan voor uw medewerkers.

Interventies

Bij gezondheidsklachten en verzuim van uw medewerkers wilt u snel kunnen handelen. Want dat voorkomt uitval of langduriger verzuim. Daarom bieden wij u mijnbedrijfszorg.nl, een online portaal waarmee u direct zelf interventies kunt inzien én aanvragen. Dit portaal biedt u toegang tot een professioneel netwerk zorgverleners, waarmee wij afspraken hebben gemaakt over snelle toegangstijden. U betaalt alleen voor afgenomen interventies. Ook vindt zo mogelijk eerst betaling plaats vanuit de zorgverzekering van de medewerkers.

Zorgdata, analyses en advies

De collectieve zorgverzekering verschaft ons veel data over het zorggebruik van uw medewerkers. Informatie van individuele medewerkers is strikt vertrouwelijk en wordt nooit gedeeld. Wel maken wij totaaloverzichten over bijvoorbeeld het gebruik van fysiotherapie of psychische zorg, mits de verzekerdenpopulatie groot genoeg is. Ook maken wij benchmarks van uw bedrijf ten opzichte van uw totale sector. Deze analyses geven u inzicht in de gezondheid van uw medewerkers en uw organisatie. Graag adviseren wij u hierover!

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord