Gezonde organisatie met vitale medewerkers

Moeder met laptop en kind in huiskamer

Samen werken aan een gezonde organisatie met meer vitale medewerkers

Positieve medewerkers die betrokken zijn bij hun werk én blijven? VGZ helpt u hierbij. We inspireren en trainen teams, leidinggevenden en medewerkers bij het managen van hun eigen vitaliteit.

VGZ ondersteunt uw vitaliteitsbeleid

  • Ruim vitaliteitsbudget: financiering van uw vitaliteitsbeleid
  • Persoonlijk vitaliteitsprogramma voor uw organisatie
  • Gezondheidsrisico's in beeld met zorgdata
  • Bedrijfszorg: snelle interventies en zorgkosten ontdubbeld
  • Gezond leven: Online programma's, workshops en apps
  • Mindfulness coach app

Persoonlijk vitaliteitsprogramma

Investeren in vitaliteit zorgt voor een grotere betrokkenheid en productiviteit van uw medewerkers. Daarnaast draagt u bij aan behoud van talent en ondersteunt u creativiteit en innovatie. Onze adviseurs duurzame inzetbaarheid RADI® helpen u bij het opzetten en implementeren van uw vitaliteitsbeleid. Ze bieden ondersteuning bij het formuleren van uw strategie en het prioriteren van uw doelstellingen. Hierbij kijken ze uiteraard altijd naar de behoeften van uw organisatie. Ook kunnen ze u adviseren op het gebied van curatie, preventie en werkgeluk van uw personeel.

Mijn Bedrijfszorg: interventies door zorgprofessionals

Tijdige inzet van bedrijfszorg kan verzuim onder medewerkers voorkomen en verkorten. Via Mijn Bedrijfszorg vraagt u eenvoudig online arbeidsrelevante interventies aan voor uw medewerkers. Deze interventies bieden hulp bij mentale, fysieke en leefstijlgerelateerde klachten. Dankzij het brede aanbod heeft u altijd goede (preventieve) zorg voor uw medewerkers op het juiste moment.

Inzicht in gezondheidsrisico's met zorgdata

We geven u (anoniem) inzicht in de ingezette zorg van de (aanvullende) verzekering van uw medewerkers over de afgelopen 2 jaar. Deze data zijn gebenchmarkt met branchegenoten. Op basis van deze gegevens kunt u verzuim monitoren en bijsturen op verzuimrisico’s in uw organisatie.

Ondersteun uw medewerkers

Laptop met beeld van een webinar van leefstijlcoach Tamara de Weijer

Inspirerende webinars over leefstijl en gezondheid

Door toegankelijke webinars leren medewerkers op een leuke manier hoe ze zelf hun leefstijl kunnen verbeteren. Benieuwd? Deze 3 webinars van leefstijlcoach Tamara de Weijer zijn online terug te zien.

Jongen met VR-bril tijdens de VGZ Mindfulness VR-Experience

Mindfulness virtual reality experience

Tijdens de Mindfulness VR-experience ervaren medewerkers direct het effect van ontspanning. Met de biofeedback device en VR-headset beïnvloeden ze de omgeving. Hoe meer de medewerker ontspant, hoe mooier de omgeving wordt.

Oudere vrouw doet yoga op het strand

Alles voor gezonde medewerkers

Medewerkers kunnen lekker zelf aan de slag met de online programma's, workshops en apps op het Gezond Leven platform. Zo werken ze aan hun eigen veerkracht en gezondheid, met als resultaat: een goed of beter gevoel.

'Werknemers en organisaties helpen groeien'

Hanneke Teeuwen, duurzame inzetbaarheidsadviseur RADI® en vitaloog bij VGZ

Dat is mijn persoonlijke missie! Ik wil er graag voor zorgen dat organisaties hun doelen bereiken op het gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Voor zowel de werknemer, het team als de organisatie. Kunt u hulp gebruiken bij het vitaler maken van uw organisatie?

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord