Vitaliteit

Gaat u voor vitale medewerkers?

Dan begint u met een doeltreffend beleid. Bent u bezig om uw beleid op duurzame inzetbaarheid of op vitaliteit te ontwikkelen of te actualiseren? Onze adviseurs Duurzame Inzetbaarheid hebben ruim 3.400 werkgevers geadviseerd en geholpen om medewerkers gezonder, vitaler en duurzamer inzetbaar te maken. Deze ervaring zetten we ook graag bij u in.

Neem contact op voor advies

Oplossingen die passen binnen uw beleid

Vitaliteit

Oplossingen die passen binnen uw beleid

De samenwerking met verschillende werkgevers heeft geleid tot de ontwikkeling van een aantal diensten. Deze diensten zijn er op gericht om duurzame inzetbaarheid en vitaliteit binnen uw organisatie te verhogen.

Duurzame inzetbaarheid en vitaliteit

Gezonde en tevreden medewerkers zijn productiever en verzuimen minder. Maar hoe haalt u het beste uit uw medewerkers tot hun 67e, ondanks de stijgende werkdruk en regels vanuit de overheid? Een goed beleid voor duurzame inzetbaarheid is een uitdaging. Wij helpen u hier graag bij.

Gezond Leven

Het platform Gezond Leven is een bundeling van doeltreffende online programma’s en testen die uw medewerkers kunnen gebruiken om de eigen gezondheid te verbeteren. Het platform is eenvoudig toegankelijk voor uw medewerkers, ook als ze niet bij VGZ verzekerd zijn.

Gratis e-book Duurzame inzetbaarheid

In het e-book ‘De kern van duurzame inzetbaarheid' van Susie Wijnhoven en Peter Dona staat de dialoog tussen werkgever en werknemer centraal. U ontvangt deze praktijkgids per e-mail.

Ontvang het gratis e-book

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief. En blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van vitaliteit, verzuim en zorg.

Aanmelden nieuwsbrief

Met hart voor zinnige zorg