Word partner in vitaliteit

speciaal voor werkgevers

Een collectief contract heeft veel vitale voordelen voor uw
organisatie én uw medewerkers. Vraag een offerte aan en
ontdek alle mogelijkheden voor uw organisatie.

Leuk dat u interesse heeft in een collectief contract bij VGZ! Als werkgever staat u voor verschillende uitdagingen. De collectieve zorgverzekering VGZ Werkt en onze brede ondersteuning van uw gezondheids- en vitaliteitsbeleid helpen u bij het creëren van een gezonde werkomgeving.

Let op: wilt u als consument een collectieve zorgverzekering afsluiten via uw werkgever? Dat kan via onze collectieve zorgverzekering pagina.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Om u een vrijblijvende offerte toe te sturen vragen we u uw gegevens in te vullen. Na het verzenden ontvangt u een e-mail. En binnen 5 werkdagen uw offerte!

'Wij willen meer vitaliteit aanbieden aan onze medewerkers. Het is niet onze core business, maar we willen hier samen in optrekken met VGZ. Door middel van speciale aanbiedingen voor onze medewerkers, de manier waarop VGZ actief met verzekerden aan de slag gaat, de diverse apps die jullie aanbieden. Dat spreekt ons aan.'

Annemarie Starrevelt, HR manager bij VIRO

Veelgestelde vragen over een collectief contract

 • Als organisatie staat u voor een uitdaging. Want hoe zorgt u voor een goede balans tussen een positieve werkhouding, gezonde leefstijl en genoeg zelfstandigheid bij uw medewerkers? Onze collectieve zorgverzekering VGZ Werkt helpt hierbij. Deze aanvullende verzekering heeft extra ruime vergoedingen voor fysiotherapie en mondzorg. En biedt veel extra’s op het gebied van een gezonde leefstijl. Zo zorgen we samen voor gezonde medewerkers.

  Als werkgever kunt u bij VGZ ook rekenen op brede ondersteuning van uw gezondheids- en vitaliteitsbeleid. Al uw medewerkers krijgen bijvoorbeeld toegang tot het gratis Gezond Leven Platform. Op dit online platform helpen wij uw medewerkers hun gezondheid of leefstijl te verbeteren. En we helpen u als werkgever ook met een aantrekkelijk vitaliteitsbudget, inzicht in gezondheidsrisico's en gratis bedrijfszorg.

 • VGZ bij u op de werkvloer

  Voortdurend kijken we samen naar relevante gezondheidsthema’s. Zodat er jaarrond aandacht is voor gezondheid en vitaliteit. Denk hierbij aan: artikelen en blogs over specifieke thema’s. Of podcasts waarin experts van binnen en buiten VGZ met elkaar in gesprek gaan. Ook zijn we graag aanwezig bij u op de werkvloer met onze verschillende events. Waaronder een stoelmassage, een smoothiebar en onze mindfulness VR-experience. En het belangrijkste: we gaan graag met u om tafel om maatwerk te leveren. Zodat het meerwaarde biedt voor uw organisatie en medewerkers.

  Daarnaast ontvangt u;

  • Een extra ruim vitaliteitsbudget. Financier en stimuleer het vitaliteitsbeleid binnen uw organisatie met een extra ruim vitaliteitsbudget. In te zetten voor bijvoorbeeld workshops en events.
  • Persoonlijk vitaliteitsprogramma: fysieke en mentale interventies, ondersteuning bij uw communicatie, gezondheidsworkshops op maat? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.
  • Gezondheidsrisico's in beeld met zorgdata. De laatste feiten en cijfers helpen u bij het effectief terugdringen en voorkomen van verzuim.
  • Bedrijfszorg: snelle interventies en zorgkosten ontdubbeld. Ondersteun uw medewerkers met interventies door zorgprofessionals.
 • De collectieve zorgverzekering voor Werkend Nederland biedt naast de standaard collectiviteitskorting nog meer leuke voordelen voor uw medewerkers. Zoals;

  • Een extra ruim preventiebudget. Gebruik het preventiebudget voor bijvoorbeeld een gezondheidstest, gewichtsconsulent, sportmedisch advies of EHBO-cursus. 
  • Extra ruime vergoedingen voor fysiotherapie en orthodontie. Uw medewerkers ontvangen onder andere extra behandelingen voor fysiotherapie en orthodontie. 
  • De gratis Mindfulness coach app. Ontspan en leer genieten van elk moment! De VGZ Mindfulness app is beschikbaar voor alle medewerkers, dus ook voor degenen die niet-verzekerd zijn bij VGZ.
  • Het Gezond leven: online platform. Zelf aan de slag met online programma’s, apps en workshops, ontwikkeld met gezondheidsexperts. Ook dit platform is voor alle medewerkers beschikbaar.

 • U kunt zelf online een videogesprek inplannen met een van onze adviseurs. Wilt u meteen een offerte aanvragen? Dat kan dat natuurlijk ook. Voor meer informatie verwijzen wij u naar deze pagina.

  Na het aanvragen kunt u een videogesprek inplannen op een tijd dat het u uitkomt. Hierin bespreken wij uw wensen en behoeften rondom vitaliteit en gezondheid binnen uw organisatie. Dit is een inspiratiesessie: wij zijn elkaars sparringpartner.

 • U kunt het hele jaar door een collectief contract afsluiten met VGZ. Wij helpen u graag met uitdagingen rondom uw vitaliteitsbeleid. En sparren met u over het creëren van een gezonde werkomgeving met vitale medewerkers. Als u voor het einde van het jaar een collectief contract afsluit heeft dit extra voordeel voor uw medewerkers. In sommige gevallen heeft het voor uw medewerkers ook jaarrond voordelen, bekijk hieronder hoe dit werkt.

  Voor uw medewerkers

  • Nieuwe medewerkers die nu ergens anders collectief verzekerd zijn, kunnen direct overstappen naar VGZ.
  • Nieuwe medewerkers die al verzekerd zijn bij VGZ maar nog niet collectief, kunnen ook direct overstappen.
  • Nieuwe medewerkers die nog niet collectief verzekerd zijn en medewerkers die al langer bij u werken, kunnen per 1 januari van het volgende jaar overstappen naar uw collectieve zorgverzekering.
 • Om uw medewerkers goed te informeren over de collectieve zorgverzekering kunt u communicatiemiddelen downloaden in ons vernieuwde communicatieportal. Deze kunt u jaarrond downloaden.

  Gaat uw medewerker uit dienst? Dan vervallen de collectieve voordelen. Als een medewerker uit dienst gaat, bent u zelf verantwoordelijk om deze wijziging aan ons door te geven.