Videobellen voor werkgevers

Soms is het fijn om elkaar even te zien. Dat hangt af van het onderwerp, maar ook van je eigen voorkeur. Elkaar zien is persoonlijker. Dat kan voor vragen over een collectiviteit of voor een gesprek over bijvoorbeeld duurzame inzetbaarheid.

Zo werkt het

Tot voor kort belde je of kwam je zakelijk adviseur bij je langs. Nu kan je op een toegankelijke manier zelf een videogesprek inplannen.

 1. Afspraak maken wanneer het jou uitkomt

  Op deze pagina maak je een afspraak met een zakelijk adviseur. Je kiest zelf een geschikt moment.
 2. Bevestiging per mail

  Je krijgt een bevestiging op je e-mailadres. Hierin staat een button van waaruit je kunt deelnemen aan jouw afspraak.
 3. De afspraak in je agenda

  De afspraak komt automatisch in je Outlook agenda te staan. Je vindt hier de afspraakdetails met nogmaals een link voor deelname aan de afspraak (Microsoft Teams-vergadering).

 4. Herinnering afspraak

  24 uur van te voren ontvang je een e-mail over de afspraak. Zo word je er nog tijdig aan herinnerd.

 5. Benut alle mogelijkheden

  Met videobellen kunnen we eenvoudig presentaties en documenten delen. Laat ons vooraf weten waar je het over wilt hebben, dan bereiden we ons hier op voor!

Ben je zorgaanbieder?

Als zorgaanbieder kun je terecht op deze pagina voor alle juiste informatie. Je kunt per zorggebied alle relevante contact gegevens terugvinden. 

Heb je een vraag over je eigen (collectieve) zorgverzekering? 

Direct een afspraak maken

Heeft u behoefte aan meer informatie over een collectiviteit voor uw organisatie? Of over het gezond en vitaal houden van uw medewerkers? Dan kunt u vandaag nog een videobelafspraak maken. Het gesprek duurt gemiddeld een half uur.

Veelgestelde vragen

 • Heeft u als werkgever behoefte aan meer informatie of inspiratie? We nemen graag een half uur de tijd om met u mee te denken. Met videobellen is veel mogelijk; eenvoudig documenten of presentaties delen via het scherm? Of met meerdere collega's in een meeting? Het kán allemaal. Ontdek zelf de voordelen;

  • Persoonlijk contact met een zakelijk adviseur

  • Zelf een afspraak plannen: waar en wanneer u wilt

  • Binnen 48 uur al een gesprek mogelijk

 • Uw privacy is belangrijk voor ons. Misschien heeft u twijfels. Is het wel veilig? En hoe zit het met de verwerking van mijn gegevens? Maakt u zich geen zorgen: het videogesprek verloopt via een beveiligde online omgeving van Microsoft Teams. Onze zakelijke adviseurs zijn opgeleid om op de juiste manier met gevoelige informatie om te gaan.
 • Na het inplannen van het videogesprek ontvangt u bevestigingsmail. Hierin wordt ook de mogelijkheid gegeven om de afspraak te verplaatsen of te annuleren.

Waarover kan ik in gesprek met VGZ?

 • Als HR-professional staat u voor een uitdaging. Want hoe zorgt u voor een positieve werkhouding, gezonde leefstijl en voldoende zelfregie bij uw medewerkers? Onze collectieve zorgverzekering VGZ Werkt en onze brede ondersteuning van uw gezondheids- en vitaliteitsbeleid helpen u hierbij.

 • Als werkgever kunt u bij VGZ kunt u rekenen op brede ondersteuning van uw gezondheids- en vitaliteitsbeleid. Al uw medewerkers krijgen bijvoorbeeld toegang tot het gratis Gezond Leven Platform. Op dit online platform helpen wij uw medewerkers hun gezondheid of leefstijl te verbeteren. En we helpen u als werkgever ook met een aantrekkelijk vitaliteitsbudget, inzicht in gezondheidsrisico's en gratis bedrijfszorg.

 • Een gezonde organisatie met vitale medewerkers? Daar werken we graag aan, samen met u. Op Mijn Bedrijfszorg vraagt u eenvoudig en online arbeidsrelevante interventies aan voor uw medewerkers. De verschillende interventies bieden hulp bij mentale, fysieke of leefstijlgerelateerde klachten. Door het brede aanbod van Mijn Bedrijfszorg heeft u altijd de juiste (preventieve) zorg voor uw medewerkers.

 • Het vitaliteitsbudget is een bedrag dat u kunt gebruiken om interventies in te zetten bij uw medewerkers. Zo verbetert u de vitaliteit van uw medewerkers, vermindert verzuim en bespaart kosten. Denk aan een stoppen-met-roken-training of een coachingsprogramma ‘voeding en beweging’. Als een groot deel van uw medewerkers een zorgverzekering via het werkgevers collectief hebben afgesloten kunt u een vitaliteitsbudget ontvangen.