Communicatiemiddelen VGZ Zorgverzekering

Download hieronder de communicatiemiddelen die je nodig hebt. Het downloaden van de middelen is gratis. Je kunt deze daarna zelf digitaal verspreiden. Liever gedrukte materialen ontvangen? Neem dan contact op met jouw accountmanager.

Communicatiemiddelen over de collectieve zorgverzekering 2024

Algemene communicatiemiddelen

Hier vind je de algemene communicatiemiddelen voor de VGZ collectieve zorgverzekering. Zonder de premie en zonder eigen logo. Je downloadt een zip-file met de volgende middelen: 

  • E-mail
  • Flyer
  • Intranetbericht

Engelstalige communicatiemiddelen

Hier vind je de communicatiemiddelen voor de VGZ collectieve zorgverzekering. In het Engels. Met premie en zonder eigen logo. Je downloadt een zip-file met de volgende middelen:
  • E-mail
  • Flyer
  • Intranetbericht

Communicatiemiddelen met eigen logo?

Informeer je medewerkers over de collectieve zorgverzekering VGZ Werkt met co-branded middelen. Wil je co-branded communicatiemiddelen ontvangen? Vraag ze aan! Neem contact op met jouw accountmanager. Of vul ons formulier in.

Communicatiemiddelen over jaarrond thema's 

Nieuwe medewerkers

Nieuwe medewerkers in dienst? Vaak kunnen zij al gelijk overstappen naar de collectieve zorgverzekering van VGZ. Wij hebben de volgende middelen voor je klaar staan:

Stoppen met roken

Wil je je medewerkers stimuleren om te stoppen met roken? VGZ biedt hulp! Met speciale vergoedingen vanuit de basisverzekering. Informeer  medewerkers door middel van deze flyer. 

Bewegen

Medewerkers stimuleren om meer te bewegen tijdens werk? Dat kan! In dit contentpack vind je een flyer, intranetbericht en e-mail tekst om medewerkers te inspireren. Alle communicatie leidt naar onze beweegpagina. Speciaal voor werkend Nederland.

Mantelzorg

Medewerkers ondersteunen die hun werk combineren met mantelzorgtaken? VGZ biedt tips en vergoedingen om de zorg te verlichten. Breng medewerkers op de hoogte via deze flyer. Wil je meer lezen over mantelzorg en werk? Bekijk het op Gezond werkgeverschap.

Samen met al onze partners én onze leden werken we dagelijks aan innovaties voor gezondheid en zorg. Want alleen door samen te werken kunnen we het verschil maken. Zodat een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg elke dag een stukje dichterbij komt.