Events op de werkvloer

We hebben interactieve events ontwikkeld om uw medewerkers te interesseren voor een gezonde leefstijl. Van een Virtual Reality ervaring tot het testen van je smaakpapillen in een Blue Zone. We laten ze ervaren dat een kleine verandering al een groot effect kan hebben. Zo maakt u uw medewerkers spelenderwijs nóg bewuster van een gezonde leefstijl. Neem voor meer informatie contact op met uw accountmanager.

Mindfulness VR Experience

Je medewerkers laten ervaren wat het effect is van ontspanning? In deze VR experience kan dat. Door gebruik te maken van de Muse (een biofeedback device) gekoppeld aan een VR headset kun je door je te concentreren en ontspannen jouw VR omgeving beïnvloeden. Hoe meer je ontspant hoe mooier de omgeving wordt. In een paar minuten leer je hoe je jezelf gemakkelijk tot rust kunt brengen.


Waarde event: vanaf €750,- (dagdeel, 2 VR-brillen incl. Muse, max. 80 personen)

Blue Zones VR Experience

Een Blue Zone is een gebied waar mensen langer, gelukkiger en gezonder leven. Met onze VR-experience kunnen uw medewerkers zich even in een Blue Zone wanen. En krijgen ze handvatten mee om het ontspannen gevoel vast te houden.


Waarde event: vanaf € 750,- (dagdeel, 2 VR-brillen, max. 80 personen)

De smaak van Blue Zones

Hoe smaakt een Blue Zone eigenlijk? Met deze hippe smoothiebar vestigt u nog meer aandacht op gezonder leven. En leren ze dat gezond eten lekker is en zorgt voor meer energie de rest van de dag.


Waarde event: vanaf €1050,- (dagdeel, 100 smoothies incl. bartender)

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord