Trekpleister

Kies ook voor een zorgverzekering van VGZ via Trekpleister

Collectiviteitsnummer: 87715907

Jouw extra voordelen van Coöperatie VGZ. Via $collectiefnaam$.

De zorg vernieuwen, het is belangrijker dan ooit. Zodat jij de beste zorg krijgt. Dat is waar we ons bij Coöperatie VGZ voor inzetten. En dat doen we niet alleen. Zo werken we ook met jouw werkgever om jou de best passende zorgverzekering te bieden.

Als medewerker van $collectiefnaam$ kun je kiezen voor een zorgverzekering bij VGZ of VGZbewuzt. Met extra veel voordelen.

Logo VGZEen complete zorgverzekering via VGZ

Ontdek het voordeel van een collectieve zorgverzekering via $collectiefnaam$ ($nummerVGZ$)

Vanaf 139,95* per maand

Ruime keuze aanvullende pakketten

Aan het laden...

Alle voordelen op een rijtje

Beweeg de verzekeringen van rechts naar links

Voordeliger verzekerd en extra ruime vergoedingen

Ontvang korting op je premie voor jou en je gezin. En profiteer van extra ruime vergoedingen voor fysiotherapie, mondzorg en orthodontie.

Een extra hoog persoonlijk gezondheidsbudget

Een preventiebudget voor cursussen en trainingen. Bijvoorbeeld voor een leefstijlprogramma van dokter Tamara, een EHBO-cursus of een leefstijlcheck.

Korting op beweeg- en gezondheidsproducten

Ontvang korting op producten om aan je gezondheid te werken, zoals voordeel bij Fietsvoordeelshop.nl of korting op fitnessartikelen van Tunturi.

Extra oefeningen en online coaching

Toegang tot extra oefeningen in onze apps, zoals Mindful Werken in de VGZ Mindfulness Coach of persoonlijk beweegadvies van een beweegcoach.

Zorg is heel persoonlijk. Daarom bieden we naast de collectieve zorgverzekering VGZ Werkt ook VGZbewuzt. VGZbewuzt is onze zorgverzekering waarin je alles online regelt. En dit jaar krijg je ook korting op je aanvullende zorgverzekering.

Extra voordelen van Coöperatie VGZ

VGZ en VGZbewuzt zijn onderdeel van Coöperatie VGZ. Bij beide zorgverzekeraars geniet je van extra voordelen, zoals handige gezondheidsapps of de online apotheek. 

VGZ Mindfulness Coach

Mindfulness op ieder moment? Onze app biedt een speciaal (persoonlijke) programma en ook losse oefeningen. Oefenen met mindfulness biedt voordelen als beter slapen en meer energie. 

VGZ Soepel en Sterk Coach

Een gratis app boordevol beweegprogramma’s ontwikkeld door fysiotherapeuten. Voor verantwoord én leuk bewegen. Voorkom een stijve nek, rugpijn en vastzittende schouders.

De online apotheek

Met de online apotheek regel je alles voor jouw medicijnen in eenn handige app. En je medicijnen worden gratis thuisbezorgd. Waar en wanneer je dat wilt. Snel, makkelijk en ook nog eens voordelig.

Wat is een collectieve zorgverzekering eigenlijk?

Goede vraag! In deze video leggen we je uit wat het voordeel is van jezelf collectief verzekeren.

Veelgestelde vragen over je collectieve zorgverzekering

Wij begrijpen dat je misschien nog vragen hebt. Daarom hebben we de veelgestelde vragen op een rijtje gezet. Zit jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

 • Dat regel je eenvoudig en snel in Mijn VGZ. Ga in Mijn VGZ naar Verzekeringen en kies voor 'collectiviteit wijzigen'.
 • Je krijgt bij VGZbewuzt dezelfde kwaliteit als bij VGZ. Heb je zorg nodig? Dan helpen we je bij het vinden van de best passende zorg. Je declaraties betalen we razendsnel uit. En via de VGZ app of VGZbewuzt app regel je gemakkelijk al je gezondheid- en zorgzaken.

 • Het is mogelijk over te stappen naar een collectieve zorgverzekering via je werkgever, leden- of patiëntenorganisaties, als zzp’er of via je gemeente. Dit kan vaak per 1 januari. In sommige gevallen kun je ook tussentijds naar ons overstappen. Meer over overstappen naar VGZ of tussentijds overstappen vind je hier.

  Wil je graag weten of je van een van deze collectieven gebruik kunt maken? Zoek dan naar jouw collectief met de collectiefzoeker.
 • Heb je een collectieve zorgverzekering afgesloten via je huidige werkgever? Als je van baan wisselt is het mogelijk om gedurende het jaar over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dit kan als je nieuwe werkgever een collectieve zorgverzekering aanbiedt.

  Je hebt dan 30 dagen de tijd om je collectief te wijzigen. Ontvangen wij jouw wijziging daarna, dan gaat de wijziging in per 1 januari van het volgende jaar.
 • Wil je graag weten of je van een collectiviteit gebruik kunt maken via je werkgever, leden- of patiëntenorganisatie, als zzp’er of via je gemeente? Bekijk welk collectief het beste past bij jouw situatie. Zoek naar jouw collectief via onze collectiviteitenzoeker.
 • Je aanvullende verzekering of eigen risico aanpassen kan ieder jaar vanaf 12 november tot en met 31 januari. Heb je zelf je zorgverzekering opgezegd voor 31 december? Dan kun je tot en met 31 januari een nieuwe zorgverzekering bij ons afsluiten. Soms hoef je niet tot deze periode te wachten. Bijvoorbeeld als je een nieuwe baan hebt en je wilt overstappen naar een collectieve zorgverzekering bij VGZ. Of als je met pensioen gaat.

  Stel jouw pakket samen voor VGZ of Stel jouw pakket samen voor VGZbewuzt

  Meer over overstappen naar VGZ of tussentijds overstappen vind je op onze overstappagina.

Profiteer van een scherpe premie

Wij hebben blijvend een scherpe premie en passende aanvullende pakketten.

Makkelijk uw zorgzaken zelf regelen

Regel snel en gemakkelijk zorgzaken in de VGZ app. De best beoordeelde zorgapp van Nederland

Altijd een zorgverlener bij jou in de buurt

In de Zorgzoeker vind je alle zorgverleners waar wij een contract mee hebben.

Naar VGZ overstappen is heel makkelijk

Wij regelen alles voor u met onze overstapservice en zeggen uw huidige zorgverzekering op.