Man en vrouw  met bril op kantoor

Doe de gratis vitaliteitsscan

Wist u dat vitale medewerkers bijna 20% productiever zijn? Samen werken aan een vitale organisatie levert dus veel op. Maar hoe doet u dat? Met de gratis vitaliteitsscan helpen wij u op weg. Een vitaliteitsexpert van VGZ gaat met u in gesprek om samen te ontdekken hoe vitaliteit een plek kan krijgen binnen uw organisatie. Of u nu wel of geen klant bent bij ons.

Een vitaliteitsscan van uw organisatie

Aan de slag met vitaliteit in uw organisatie? Start met een vitaliteitsscan. Samen met een vitaliteitsexpert gaat u in gesprek om te ontdekken hoe u met vitaliteit in uw organisatie aan de slag kan gaan. In deze sessie staan de behoeften en doelen van uw organisatie centraal.

De vitaliteitsscan levert u veel op:

  • Inzicht in de status van uw organisatie op het gebied van vitaliteit.
  • Vitaliteit als structureel onderdeel van uw HR beleid.
  • Concrete handvatten en advies om direct aan de slag te gaan met vitaliteit.

Vitaliteitsscan voor u als klant van VGZ

Bent u al klant bij VGZ? Ook dan gaat een vitaliteitsexpert graag met u in gesprek. Om te bekijken hoe vitaliteit een (betere) plek kan krijgen binnen uw organisatie. Daarbij krijgt u handvatten om vitaliteit het hele jaar onder de aandacht te brengen bij uw medewerkers. Neem contact op met uw accountmanager of vraag de vitaliteitsscan aan via het formulier op deze pagina.

De voordelen van een vitale organisatie

Investeren in vitaliteit in uw organisatie zorgt voor duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Naast het verhogen van productiviteit, draagt bij aan behoud van talent. Door medewerkers te laten ervaren dat u om hun gezondheid geeft.

U bent een aantrekkelijke
werkgever
Lager percentage
ziekteverzuim
Meer bevlogen en betrokken medewerkers
Productievere en socialere medewerkers

"Een vitaliteitsbudget, maar ook een uitgebreid aanbod in services op het gebied van vitaliteit moet onze medewerkers kunnen stimuleren. VGZ heeft daarvoor een goed voorstel gedaan."

- Roel Keppel, HR-consultant bij G4S
 

Gratis vitaliteitsscan aanvragen

  • Gratis vitaliteitsscan met een vitaliteitsexpert (t.w.v. € 150)
  • Interactieve en energieke online sessie van 45 minuten
  • Concrete handvatten om direct aan de slag te gaan

Vul onderstaand formulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact op met u om de gratis vitaliteitsscan in te plannen.

Benieuwd naar wat er nog méér mogelijk is?

Benieuwd wat VGZ als partner voor u en uw organisatie kan betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan of ga in gesprek met een van onze zakelijke adviseurs.