VGZ Werkt

Jonge vrouw met blonde krullen en mok in haar handen zit glimlachend op de bank
Dé collectieve zorgverzekering voor u als medewerker:
Dé collectieve zorgverzekering
die zorgt voor meer vitaliteit

Meer vitale medewerkers, juist nu! 

Als HR-professional staat u voor een uitdaging. Want hoe zorgt u voor een positieve werkhouding, gezonde leefstijl en voldoende zelfregie bij uw medewerkers? Met onze collectieve zorgverzekering VGZ Werkt kunt u rekenen op brede ondersteuning van uw gezondheids- en vitaliteitsbeleid.

VGZ Werkt, de collectieve verzekering voor wie meer wil

Meer voor uw organisatie

 • Ruim vitaliteitsbudget
  Financier en stimuleer het vitaliteitsbeleid binnen uw organisatie met een extra ruim vitaliteitsbudget. In te zetten voor bijvoorbeeld workshops en events.  
 • Persoonlijk vitaliteitsprogramma voor uw organisatie
  Fysieke en mentale interventies, ondersteuning bij uw communicatie, gezondheidsworkshops op maat? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. 
 • Gezondheidsrisico's in beeld met zorgdata
  De laatste feiten en cijfers helpen u bij het effectief terugdringen en voorkomen van verzuim. 
 • Bedrijfszorg: snelle interventies en zorgkosten ontdubbeld
  Ondersteun uw medewerkers met interventies door zorgprofessionals.
Meer voor uw medewerkers

 • Extra ruim preventiebudget 
  Gebruik het preventiebudget voor bijvoorbeeld een gezondheidstest, gewichtsconsulent, sportmedisch advies of EHBO-cursus. 
 • Extra ruime vergoedingen voor fysiotherapie en orthodontie 
  Uw medewerkers ontvangen extra behandelingen voor fysiotherapie en orthodontie. 
 • Mindfulness coach app 
  Ontspan en leer genieten van elk moment! De VGZ Mindfulness app is beschikbaar voor alle medewerkers, ook niet-verzekerd bij VGZ.
 • Gezond leven: online platform
  Zelf aan de slag met online programma’s, apps en workshops, ontwikkeld met gezondheidsexperts. 
Premies VGZ Werkt
Bekijk de premies voor onze collectieve verzekering VGZ Werkt. Deze premies zijn exclusief collectiviteitskorting.

Hoe houdt u uw medewerkers gezond en vitaal?

Gelukkige en betrokken medewerkers vormen de basis voor een gezonde organisatie. Wilt u weten hoe u de vitaliteit van uw medewerkers kunt vergroten? En wat u daarbij kunt verwachten van VGZ? Laat hieronder uw gegevens achter. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op voor een vrijblijvend gesprek.

Claus Patz, Zakelijk Consultant VGZ

Stimuleer betrokkenheid, productiviteit en creativiteit

Investeren in vitaliteit zorgt voor een grotere betrokkenheid en productiviteit van uw medewerkers. Daarnaast draagt u bij aan behoud van talent en ondersteunt u creativiteit en innovatie. Onze adviseurs duurzame inzetbaarheid RADI® helpen u bij het opzetten en implementeren van uw vitaliteitsbeleid.

Samen de zorg vooruitbrengen

Goede zorg is onmisbaar, voor iedereen. Daarom werkt VGZ iedere dag samen met zorgverleners aan betere en betaalbare zorg voor alle Nederlanders. Nu en in de toekomst. Zo is er later ook nog goede zorg voor onze kinderen en kleinkinderen. Door als werkgever een samenwerking met VGZ aan te gaan, brengen we samen de zorg vooruit. Benieuwd naar onze aanpak?

Vitaliteit, altijd belangrijk

We kunnen uw vitaliteitsbeleid op verschillende manieren ondersteunen. Uiteraard altijd in overleg met u.

Laptop met beeld van een webinar van leefstijlcoach Tamara de Weijer
Inspirerende webinars over leefstijl en gezondheid

Door toegankelijke webinars leren medewerkers op een leuke manier hoe ze zelf hun leefstijl kunnen verbeteren. Benieuwd? Deze 3 webinars van leefstijlcoach Tamara de Weijer zijn online terug te zien.

Jongen met VR-bril tijdens de VGZ Mindfulness VR-Experience
Mindfulness virtual reality experience
Tijdens de Mindfulness VR-experience ervaren medewerkers direct het effect van ontspanning. Met de biofeedback device en VR-headset beïnvloeden ze de omgeving. Hoe meer de medewerker ontspant, hoe mooier de omgeving wordt.
Dierenarts van praktijk Dactari
Workshop Mentale Veerkracht
Veel mensen ervaren druk tijdens hun werk. Dat geldt ook voor de dierenartsen van praktijk Dactari. Ze hebben een veeleisend beroep met onregelmatige uren. Met de workshop Mentale Veerkracht leren ze hoe ze positief om kunnen gaan met stress en veranderingen.

Benieuwd naar wat er nog méér mogelijk is?

Wilt u weten hoe u uw medewerkers gezond en vitaal houdt? Ik ga graag met u om tafel om samen na te denken over oplossingen die écht werken voor uw organisatie. Vul hieronder uw gegevens in. Ik neem zo snel mogelijk contact met u op. 


Claus Patz, Zakelijk Consultant VGZ

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord