De 6 gezonde garanties van VGZ

De zorg vernieuwen, het is belangrijker dan ooit. Zodat iedereen de beste zorg krijgt. Voor nu en in de toekomst.

Dat is waar we ons bij Coöperatie VGZ voor inzetten. Maar ook voor jouw organisatie en je medewerkers.

Meer weten over de 6 gezonde garanties van VGZ

Met de 6 gezonde garanties van VGZ bieden we je een vernieuwende combinatie van voordeel, inspiratie, inzicht en gemak. Bijvoorbeeld door snelle toegang tot zorg via Mijn Bedrijfszorg, extra voordelen voor je medewerkers via onze collectieve zorgverzekering VGZ Werkt of advies bij je vitaliteitsbeleid met de VGZ Vitaliteitstoren. Zo helpen we je grip te krijgen op de gezondheid van je medewerkers en de organisatie.

Snellere toegang tot zorg voor je medewerkers

Via Mijn Bedrijfszorg van VGZ zijn jouw medewerkers met klachten sneller geholpen. Met een ruim aanbod aan arbeidsrelevante interventies is er altijd passende hulp. Ook voor medewerkers die niet bij VGZ zijn verzekerd. En VGZ doet meer voor jouw medewerkers.

Altijd een antwoord op HR-gerelateerde vragen

Op het Gezond Werkgeverschap platform, een HR-community van en voor werkgevers in Nederland, vind je relevante content, inspiratie en leerzame cases. Benieuwd hoe we jou verder inspireren op HR-vraagstukken?

Een vitaliteitsbeleid dat je organisatie verder helpt

De nieuwe VGZ Vitaliteitstoren bied je een werkende vitaliteitsaanpak. We bieden je hierin tientallen workshops en we helpen je met het activeren van je aanpak. En met het realtime dashboard van Mijn Bedrijfszorg krijg je grip op inzetbaarheid en verzuim.

Exclusieve voordelen voor jouw medewerkers

Jouw medewerkers profiteren volop van de collectieve zorgverzekering VGZ Werkt. Denk aan korting op de aanvullende verzekering en op beweeg- en gezondheidsproducten. Maar ook extra ruime vergoedingen en een hoger persoonlijk gezondheidsbudget.

We investeren met jou in een vitale organisatie

Werken aan een gezonde organisatie doe je niet alleen, dat doe je samen. Daar geloven wij in bij VGZ. Wij investeren daarom graag in jouw organisatie. Ben je benieuwd hoe we dat doen?

Altijd snel advies op maat. Online of persoonlijk

Bij VGZ regel je jouw zaken snel en eenvoudig. Heb je bijvoorbeeld vragen over een interventie die je wilt inzetten? Of wil je op maat advies op jouw vitaliteitsbeleid? Wij zijn je graag tot hulp.

Vragen? Onze adviseurs staan voor je klaar!

Heb je behoefte aan advies? Of heb je een vraag, bijvoorbeeld over een offerte of onze collectieve verzekering? Neem dan contact met ons op. Onze adviseurs helpen je graag verder.

Neem contact op