Positivi-tijd op de werkvloer

We leven in een bijzondere periode. Ook op werkgebied. Als HR-professional liggen er dan ook genoeg uitdagingen. Wij helpen u daar graag bij! Hoe kunt u bijvoorbeeld in deze periode positivi-tijd op de werkvloer behouden? En daarbij natuurlijk uzelf en uw medewerkers blijven inspireren? 

In samenwerking met vitaloog Klaas Koster hebben wij een webinar opgezet over positivi-tijd op de werkvloer. De webinar kunt u op deze pagina terugkijken. 

Bekijk de webinar ‘Positivi-tijd op de werkvloer' terug

Deze webinar – speciaal voor u als HR-professional – heeft al plaats gevonden. U kunt de webinar hier terugkijken. Nadat u de webinar heeft gekeken en heeft u antwoord op vragen zoals: 

  • Wat kan ik doen om medewerkers betrokken bij elkaar en het bedrijf te houden?
  • Hoe blijf ik positivi-tijd inzetten op de werkvloer? 
  • Hoe geef ik thuiswerkende medewerkers perspectief en hoe bereid ik hen voor op de terugkeer naar kantoor? 
  • Hoe kan ik iets positiefs doen voor medewerkers op de werkvloer of op locatie?  

Enkele reacties na afloop van de webinar:

"Fijn webinar, hartelijk dank voor de inzichten."
"Mooi webinar en inspirerend om mee aan de slag te gaan."
"Energiek en inspirerend."

Tools uit de webinar

Tijdens de webinar heeft Klaas verschillende tools benoemd en laten zien om de mood van u of uw medewerker te meten of de doelen goed in kaart te brengen. Hieronder vindt u deze tools, zodat u deze ook zelf kunt gebruiken. Ook vindt u hier de presentatie van de webinar.

Presentatie webinar

De presentatie van de webinar nog een rustig terug lezen? Dat kan! Hierin vindt u ook de resultaten van de interactieve onderdelen van de webinar. 

Moodmeter
Een van de tools die Klaas in zijn webinar gebruikt is de moodmeter. Een makkelijk handvat om gevoelens te vangen en bespreekbaar te maken. 
De doelenkaart
Bepaalde (positieve) doelen voor ogen? Schrijf het op! Zo brengt u het doel zelf goed onder woorden en dit is de eerste stap om het doel tot een succes te maken. 

Over Klaas Koster 

Als vitaloog begeleidt Klaas Koster mens en organisatie naar meer vitaliteit en verbinding op de werkvloer. Door onder andere trainingen en inspiratiesessies zorgt hij voor duurzame gedragsverandering bij verschillende organisaties. En wist u dat we in samenwerking met Klaas ook de podcast ‘Van werkstress naar werkgeluk’ hebben opgenomen? 

Beluister de podcast

 

Vitaloog Klaas Koster