Collectieve zorgverzekering voor nieuwe medewerkers

Wist je dat jouw nieuwe medewerkers vaak gelijk al kunnen overstappen naar VGZ? Om hen hierop te wijzen hebben wij verschillende communicatiematerialen (ansichtkaart, flyer en intranetbericht) ontwikkeld. Hoef je dat zelf ook niet meer te doen, wel zo makkelijk! Wij delen deze graag met je. Ook leggen we uit hoe het zit met de mogelijkheid om over te stappen voor nieuwe medewerkers.

Wanneer kunnen nieuwe medewerkers overstappen?

Als je medewerker nieuw in dienst is, kunnen er 3 situaties van toepassing zijn.

1. 

Medewerker is nu ergens anders collectief verzekerd. De medewerker kan binnen 30 dagen overstappen naar VGZ. Wil je je medewerkers wijzen op de mogelijkheden? Verwijs ze door naar onderstaande pagina.

2.

Medewerker is nu ergens anders individueel verzekerd. De medewerker kan aan het einde van het jaar overstappen naar VGZ. Wil je je medewerkers wijzen op de mogelijkheden? Verwijs ze door naar onderstaande pagina.

3.

Medewerker is al verzekerd bij VGZ. Is de medewerker al verzekerd bij VGZ, maar via een andere collectiviteit? Dan kan de medewerker direct overstappen naar de nieuwe collectiviteit. Wil je je medewerkers wijzen op de mogelijkheden? Verwijs ze door naar onderstaande pagina.

Communicatiematerialen voor je medewerkers

VGZ_Mockup_Flyer_NieuweBaan

Flyer

Deze flyer bevat alle informatie over de overstapmogelijkheden van een nieuwe medewerker. De flyer is beschikbaar in zowel een online als offline variant.

 

Download drukwerk flyer

VGZ_Mockup_Email_NieuweBaan

E-mail / intranetbericht

Dit communicatiemiddel bevat een Word-document met tekst en een afbeelding. Je kan dit gebruiken voor een e-mail naar je nieuwe medewerkers of voor op het intranet.

Logo VGZ, Coöperatie VGZ Voorop in gezondheid en zorg. Voor iedereen.

Samen met al onze partners én onze leden werken we dagelijks aan innovaties voor gezondheid en zorg. Want alleen door samen te werken kunnen we het verschil maken. Zodat een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg elke dag een stukje dichterbij komt.

Heb je vragen voor ons?

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over het collectief verzekeren van nieuwe medewerkers. We helpen graag.

Stuur een bericht

Vul het contactformulier in. Onze zakelijke adviseurs nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Plan een videogesprek

Plan zelf een videogesprek met een zakelijk adviseur. Dat kan op een moment dat jou uitkomt.

Bel ons

Onze zakelijke adviseurs staan altijd voor je klaar. Neem telefonisch contact met ons op.