Collectieve zorgverzekering voor nieuwe medewerkers

Wist u dat uw nieuwe medewerkers vaak gelijk al kunnen overstappen naar VGZ? Om hen hierop te wijzen hebben wij verschillende communicatiematerialen (ansichtkaart, flyer en intranetbericht) voor u ontwikkeld. Hoeft u dat zelf ook niet meer te doen, wel zo makkelijk! Wij delen deze graag met u. Ook leggen we u uit hoe het zit met de mogelijkheid om over te stappen voor nieuwe medewerkers.

Wanneer kunnen nieuwe medewerkers overstappen?

Als uw medewerker nieuw in dienst is, kunnen er 3 situaties op hem van toepassing zijn.

1. 

Medewerker is nu ergens anders collectief verzekerd. De medewerker kan binnen 30 dagen overstappen naar VGZ. Wilt u uw medewerkers wijzen op de mogelijkheden? Verwijs ze door naar onderstaande pagina.

2.

Medewerker is nu ergens anders individueel verzekerd. De medewerker kan aan het einde van het jaar overstappen naar VGZ. Wilt u uw medewerkers wijzen op de mogelijkheden? Verwijs ze door naar onderstaande pagina.

3.

Medewerker is al verzekerd bij VGZ. Is de medewerker al verzekerd bij VGZ, maar via een andere collectiviteit? Dan kan de medewerker direct overstappen naar de nieuwe collectiviteit. Wilt u uw medewerkers wijzen op de mogelijkheden? Verwijs ze door naar onderstaande pagina.

Communicatiematerialen voor uw medewerkers

Hieronder ziet u 3 verschillende communicatiematerialen die u met uw medewerkers kunt delen.

Ansichtkaart

Wilt u gebruik maken van deze ansichtkaart op A5-formaat? Neem dan contact met ons op en laat weten hoeveel kaarten u nodig hebt. U ontvangt dan op korte termijn de gedrukte exemplaren.

Flyer

Deze flyer bevat alle informatie over de overstapmogelijkheden van uw nieuwe medewerker. De flyer is beschikbaar in zowel een online als offline variant.

E-mail / intranetbericht

Dit communicatiemiddel bevat een Word-document met tekst en een afbeelding. U kunt dit gebruiken voor een e-mail naar uw nieuwe medewerkers of voor  op uw intranet.

Logo VGZ, Coöperatie VGZ Voorop in gezondheid en zorg. Voor iedereen.

Samen met al onze partners én onze leden werken we dagelijks aan innovaties voor gezondheid en zorg. Want alleen door samen te werken kunnen we het verschil maken. Zodat een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg elke dag een stukje dichterbij komt.

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over het collectief verzekeren van uw nieuwe medewerkers. We helpen u graag.

Stuur een bericht

Vul het contactformulier in. Onze zakelijke adviseurs nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Plan een videogesprek

Plan zelf een videogesprek met een zakelijk adviseur. Dat kan op een moment wanneer het jou uitkomt.

Bel ons

Onze zakelijke adviseurs staan altijd voor je klaar. Neem telefonisch contact met ons op.