Onze aanpak

Afbeelding zakelijk vergaderen
Vergroot de mentale veerkracht van uw medewerkers
Download nu gratis whitepaper mentale veerkracht

Samen werken aan een vitale organisatie

Wat heeft u als werkgever nodig om de uitdagingen van deze tijd aan te kunnen? Dat zijn medewerkers met een grote mentale flexibiliteit en optimale fysieke gezondheid. Energieke en vitale medewerkers maken het verschil! Daarover gaat onze aanpak voor de '21st Century'.

Deze aanpak houdt in: samen werken aan een vitale organisatie in de 21e eeuw. De basis van onze samenwerking is een collectieve zorgverzekering, die speciaal is afgestemd op werkenden en past bij de moderne samenleving. Daarnaast geven wij u persoonlijk advies & ondersteuning bij uw vitaliteitsbeleid en bieden wij inzicht in uw zorgdata. Ook kunt u verwachten dat wij inspireren en faciliteren om gezondheid en vitaliteit onder de aandacht van uw medewerkers te brengen. Ook zorgen wij voor (digitaal) gemak voor u en uw medewerkers. 

Onze belofte
  • Aantrekkelijke zorgverzekering tegen een scherpe, stabiele premie
  • Ondersteuning bij uw vitaliteitsbeleid
  • Stuurinformatie op basis van zorgdata
  • Vergroting van de vitaliteit van uw medewerkers
  • Gemak voor u en uw medewerkers

Voordelen voor u en uw medewerkers

Collectieve zorgverzekering met een scherpe premie

Uw medewerkers kunnen kiezen uit twee basisverzekeringen met een scherpe, stabiele premie: natura en restitutie. Daarnaast bieden wij nieuwe, unieke aanvullende verzekeringen speciaal voor werkenden en hun gezinsleden: VGZ Werkt. Deze bevatten vergoedingen die zijn afgestemd op de zorgbehoefte van werkend Nederland, zoals een hoog preventiebudget, extra fysiotherapie en mindfulness bij burn-out klachten. Daarom is onze collectieve zorgverzekering een prima secundaire arbeidsvoorwaarde!

Aandacht voor gezondheid en vitaliteit

Op basis van de beschikbare data en uw wensen adviseren wij u gericht over het vergroten van de vitaliteit en inzetbaarheid van uw medewerkers. Samen met u kunnen wij dit vertalen in concrete activiteiten. Denk aan events op de werkvloer en inzet van het digitale Gezond Leven platform. Daarnaast inspireren en faciliteren we u graag om gezondheid en vitaliteit onder de aandacht van uw medewerkers te brengen. Ook kunt u via Bedrijfszorg direct zelf online interventies inzetten bij klachten of verzuim.

Neem contact met ons op
Advies nodig? Of een vrijblijvende offerte? Onze adviseurs staan voor u klaar.

Inzicht in zorgdata

Zorgdata geeft u belangrijke inzichten voor uw vitaliteitsbeleid. U krijgt van ons data over de ingezette zorg uit de (aanvullende) verzekeringen van uw medewerkers, inclusief een benchmark met uw sector. Zo kunt u de vitaliteit van uw medewerkers monitoren en bijsturen op uw verzuimrisico's. Maakt u gebruik van Bedrijfszorg, dan ontvangt u ook informatie over ingezette interventies.

 

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord