Onze aanpak

Afbeelding zakelijk vergaderen
Hoe blijven mijn medewerkers vitaal?
Lees hoe VGZ u hierbij helpt

De aanpak voor de '21st Century'

Wat heeft u als werkgever nodig om de uitdagingen van deze tijd aan te kunnen? Dat zijn medewerkers met een grote mentale flexibiliteit en optimale fysieke gezondheid. Energieke en vitale medewerkers maken het verschil! Daarover gaat onze aanpak voor de '21st Century'.

Deze aanpak houdt in: samen werken aan een vitale organisatie. De basis van onze samenwerking is een collectieve zorgverzekering, die speciaal is afgestemd op werkenden en past bij de moderne samenleving. Ook bieden wij u inzicht in zorgdata, advies en ondersteuning bij uw vitaliteitsbeleid. Hierbij zorgen wij voor gemak voor u en uw medewerkers.

Onze belofte
  • Aantrekkelijke zorgverzekering tegen een scherpe, stabiele premie
  • Stuurinformatie op basis van zorgdata
  • Vergroting van de vitaliteit van uw medewerkers
  • Gemak voor u en uw medewerkers

Collectieve zorgverzekering met een scherpe premie

Uw medewerkers kunnen kiezen uit twee basisverzekeringen met een scherpe, stabiele premie: natura en restitutie. Daarnaast bieden wij nieuwe, unieke aanvullende verzekeringen speciaal voor werkenden en hun gezinsleden: VGZ Werkt. Deze bevatten vergoedingen die zijn afgestemd op de zorgbehoefte van werkend Nederland, zoals een hoog preventiebudget, extra fysiotherapie en mindfulness bij burn-out klachten. Daarom is onze collectieve zorgverzekering een prima secundaire arbeidsvoorwaarde!

Inzicht in zorgdata

Zorgdata geeft u belangrijke inzichten voor uw vitaliteitsbeleid. U krijgt van ons data over de ingezette zorg uit de (aanvullende) verzekeringen van uw medewerkers, inclusief een benchmark met uw sector. Zo kunt u de vitaliteit van uw medewerkers monitoren en bijsturen op uw verzuimrisico's. Maakt u gebruik van Bedrijfszorg, dan ontvangt u ook informatie over ingezette interventies.

Al meer dan 3.400 werkgevers werken met ons samen
Nicole Vernooij, HR-functionaris bij Plieger: 'Collega's zijn nog steeds actief bezig met de tips die ze kregen tijdens de leefstijlinterventie'.

Advies en ondersteuning bij uw vitaliteitsbeleid

Op basis van de beschikbare data en uw wensen adviseren wij u gericht over het vergroten van de vitaliteit en inzetbaarheid van uw medewerkers. Samen met u kunnen wij dit vertalen in concrete activiteiten. Denk aan activiteiten op het gebied van vitaliteit, zoals workshops en events op de werkvloer. Daarnaast inspireren we u graag met thema's om actief gezondheid en vitaliteit onder de aandacht van uw medewerkers te brengen, zoals mentale veerkracht, blue zones en mindful walking. Ook kunt u via Mijn Bedrijfszorg direct zelf online interventies inzetten bij klachten of verzuim.

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord