Collectief contract

De uitdagingen van werkgevers

Onze collectieve zorgverzekering biedt een heldere keuze uit twee basisverzekeringen: natura en restitutie. Verder kunnen uw medewerkers kiezen uit de unieke, nieuwe aanvullende verzekeringen speciaal voor werkenden: VGZ Werkt. Aan onze collectieve zorgverzekering doen uw medewerkers daarom graag mee. Dit zorgt voor een hoge deelnamegraad, waardoor u de collectiviteit optimaal kunt benutten bij uw vitaliteitsbeleid.

Voordelen voor uw medewerkers

Extra ruime vergoedingen voor werkend Nederland met 'VGZ Werkt'

De aanvullende verzekeringen VGZ Werkt zijn ontwikkeld samen met werkgevers en werknemers en biedt speciale dekkingen op gezondheidsrisico's binnen uw bedrijf. Hierin zitten onder andere vergoedingen die bijdragen aan de vitaliteit en inzetbaarheid van uw medewerkers, zoals een hoog preventiebudget, extra fysiotherapie en mindfulness bij burn-out klachten.

Premiekorting

Ook kunnen uw medewerkers rekenen op een stabiele, scherpe premie. Daarnaast krijgen zij premiekorting op basis- en aanvullende verzekeringen. Dit geldt ook voor deelnemende gezinsleden.

Overheid wijzigt voorwaarden voor premiekorting vanaf 2020
Vanaf 1 januari 2020 wijzigt de premiekorting op de collectieve zorgverzekeringen. De overheid heeft bepaald dat de korting op de basisverzekering omlaag gaat. Deze korting mag maximaal 5% bedragen. Deze maatregel geldt niet voor de Aanvullende verzekering en de Tandverzekering. Meer informatie

Vitaliteitsbudget

Tevens is het mogelijk om te profiteren van een vitaliteitsbudget. Met dit budget kunt u duurzame inzetbaarheid en vitaliteit binnen uw organisatie stimuleren. Denk bijvoorbeeld events op de werkvloer of regionale workshops over uiteenlopende onderwerpen.

Gezond Leven platform

Ons Gezond Leven platform is speciaal voor collectief verzekerden en geeft uw medewerkers de (digitale) hulp om gezonder te leven.

Onze belofte
  • Aantrekkelijke zorgverzekering tegen een scherpe, stabiele premie
  • Ondersteuning bij uw vitaliteitsbeleid
  • Stuurinformatie op basis van zorgdata
  • Vergroting van de vitaliteit van uw medewerkers
  • Gemak voor u en uw medewerkers
Vragen? Wij staan voor u klaar.
Wilt u meer informatie of een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs, dan kunt u altijd contact opnemen.

Wat u als werkgever van ons kan verwachten

  • Wij geven persoonlijk advies en ondersteuning bij uw vitaliteitsbeleid
  • Wij bieden inzicht in zorgdata
  • Wij ondersteunen bij verminderen en voorkomen van verzuim
  • Wij inspireren en faciliteren om gezondheid en vitaliteit onder de aandacht te brengen
  • Wij helpen u met digitale oplossingen zoals Mijn Zakelijk en Bedrijfszorg 

Lees meer over onze aanpak

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord