Collectieve zorgverzekering

Onze collectieve zorgverzekering biedt een heldere keuze uit twee basisverzekeringen: natura en restitutie. Verder kunnen uw medewerkers kiezen uit de unieke, nieuwe aanvullende verzekeringen speciaal voor werkenden: VGZ Werkt. Aan onze collectieve zorgverzekering doen uw medewerkers daarom graag mee. Dit zorgt voor een hoge deelnamegraad, waardoor u de collectiviteit optimaal kunt benutten bij uw vitaliteitsbeleid.

Aanvullende verzekeringen VGZ Werkt

De aanvullende verzekeringen VGZ Werkt zijn ontwikkeld samen met werkgevers en werknemers. Hierin zitten onder andere vergoedingen die bijdragen aan de vitaliteit en inzetbaarheid van uw medewerkers, zoals een hoog preventiebudget, extra fysiotherapie en mindfulness bij burn-out klachten.

Lees meer over VGZ werkt
Onze belofte
  • Aantrekkelijke zorgverzekering tegen een scherpe, stabiele premie
  • Stuurinformatie op basis van zorgdata
  • Vergroting van de vitaliteit van uw medewerkers
  • Gemak voor u en uw medewerkers

Financieel

Stabiele, scherpe premie

De financiële kant is ook een belangrijke prikkel voor deelname. Uw medewerkers kunnen rekenen op een stabiele, scherpe premie. Ook krijgen zij premiekorting op basis- en aanvullende verzekeringen. Dit geldt ook voor deelnemende gezinsleden.

 

Vitaliteitsbudget voor u

Voor u als werkgever geldt: bij een deelnamegraad van 30% van uw medewerkers belonen wij u met een Vitaliteitsbudget. Met dit budget kunt u de vitaliteit van uw organisatie vergroten door bijvoorbeeld gerichte inzet van interventies of activiteiten op het gebied van vitaliteit, zoals workshops.

Gemak met de VGZ Zorg app

Via de VGZ Zorg app hebben verzekerden altijd direct toegang tot hun zorgverzekering en kunnen zij makkelijk en snel declareren. De VGZ Zorg app behoort tot de meest uitgebreide zorgapps van Nederland en heeft in de App Store (Apple) een score van 4,5 van de 5 sterren. Verzekerden kunnen hun zorgzaken ook online regelen via Mijn VGZ.

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord