Factureren met het vitaliteitsbudget

Heeft u met uw contactpersoon afgestemd hoe uw vitaliteitsbudget optimaal ingezet kan worden? Plan de interventie, workshop of training en factureer het aan VGZ volgens onderstaande stappen. Na ontvangst van de factuur betalen wij de vooraf besproken kosten uit uw vitaliteitsbudget.
Factureert u voor het eerst?
Factureert u voor de eerste keer aan ons? Vul dan eerst het volgende formulier in en stuur het naar accountbeheervgz@vgz.nl. Deze informatie is eenmalig nodig om in de toekomst eenvoudig te factureren.

Eenvoudig factureren in 3 stappen

 1. Vraag per e-mail een inkoopnummer aan via accountbeheervgz@vgz.nl of via uw contactpersoon. Vermeld in de e-mail of proforma nota minimaal de naam van uw organisatie, het bestedingsdoel en het totaalbedrag incl. BTW.
 2. Heeft u het inkoopnummer ontvangen? Mail dan de factuur naar crediteurenadministratie@vgz.nl. Op de factuur staan de volgende gegevens:

  VGZ Zorgverzekeraar N.V.
  t.a.v. Crediteurenadministratie 
  Nieuwe Stationsstraat 12
  6811 KS Arnhem

 3. Hebben wij uw factuur ontvangen? Dan betalen wij u de vooraf besproken kosten uit uw vitaliteitsbudget.
Vitaliteitsbudget 2021? Factureer vóór 24 december
Wilt u interventies factureren op uw vitaliteitsbudget van 2021? Dien de factuur in vóór 24 december. Na 24 december wordt de factuur niet meer in behandeling genomen.