Factureren met het vitaliteitsbudget

Heb je met je contactpersoon afgestemd hoe het vitaliteitsbudget optimaal ingezet kan worden? Plan de interventie, workshop of training en factureer het aan VGZ volgens onderstaande stappen. Na ontvangst van de factuur betalen wij de vooraf besproken kosten uit jouw vitaliteitsbudget.
Factureer je voor het eerst?
Factureer je voor de eerste keer aan ons? Vul dan eerst het volgende formulier in en stuur het naar accountbeheervgz@vgz.nl. Deze informatie is eenmalig nodig om in de toekomst eenvoudig te factureren.

Eenvoudig factureren in 3 stappen

 1. Vraag per e-mail een inkoopnummer aan via accountbeheervgz@vgz.nl of via je contactpersoon. Vermeld in de e-mail of proforma nota minimaal de naam van de organisatie, het bestedingsdoel en het totaalbedrag incl. BTW.
 2. Heb je het inkoopnummer ontvangen? Mail dan de factuur naar crediteurenadministratie@vgz.nl. Op de factuur staan de volgende gegevens:

  VGZ Zorgverzekeraar N.V.
  t.a.v. Crediteurenadministratie 
  Nieuwe Stationsstraat 12
  6811 KS Arnhem

 3. Hebben wij de factuur ontvangen? Dan betalen wij de vooraf besproken kosten uit jouw vitaliteitsbudget.
Vitaliteitsbudget van dit jaar? Factureer vóór 23 december
Wil je interventies factureren op het vitaliteitsbudget van dit jaar? Dien de factuur in vóór 23 december. Na 23 december wordt de factuur niet meer in behandeling genomen.