Mijn Bedrijfszorg voor arbeidsrelevante interventies 

Als werkgever kan je actief bijdragen aan de vitaliteit van jouw medewerkers. Bedrijfszorg helpt je hierbij. Met effectieve interventies door zorgprofessionals voorkomt en verkort je verzuim onder medewerkers.

Volledig aanbod op MijnBedrijfszorg.nl

Op Mijnbedrijfszorg.nl vraag je eenvoudig en online arbeidsrelevante interventies aan voor jouw medewerkers. De verschillende interventies bieden hulp bij mentale, fysieke of leefstijlgerelateerde klachten. Dankzij het brede aanbod heb je altijd goede (preventieve) zorg voor medewerkers op het juiste moment.

Wat is een interventie?

Een interventie is een doelbewuste ingreep om iets te verbeteren. Bij Mijn Bedrijfszorg gaat het om arbeidsrelevante interventies. Dat houdt in: het aanpakken of voorkomen van mentale-, fysieke- of leefstijlgerelateerde klachten.

Interventies door zorgprofessionals

 • Snelle hulp: alle (preventieve) interventies zijn direct inzetbaar
  Door ons brede netwerk van zorgverleners geven wij u de zekerheid van de juiste interventie op het juist moment. Uw medewerker heeft geen last van wachttijden voor bijvoorbeeld psychische zorg, omdat wij vooraf al goede afspraken hebben gemaakt met de zorgverleners.
 • Maak gebruik van de beste en meest doeltreffende (preventieve) interventies
  Het brede netwerk bestaat uit zorgvuldig geselecteerde en gespecialiseerde zorgverleners. Het totale aanbod is erop gericht uw medewerkers inzetbaar te houden of zo snel mogelijk weer inzetbaar te krijgen.
 • Alle (preventieve) interventies online op één plek
  U hoeft niet lang te zoeken naar de juiste interventie. Op Mijnbedrijfszorg.nl vindt u een totaalaanbod van arbeidsrelevante interventies verdeelt in drie categorieën: mentaal, fysiek en leefstijl. De interventies vraagt u eenvoudig en snel aan.
 • U betaalt alleen voor wat u gebruikt
  Er zijn geen vaste maandelijkse kosten of aansluitkosten. U betaalt alleen de kosten van de genoten zorg of diensten. Elk kwartaal ontvangt u een verzamelfactuur van de afgenomen interventies. Dit bespaart u geld en tijd. Daarnaast kan een deel van de kosten bij sommige interventies verhaald worden op de zorgverzekering van de medewerker zelf.
 • Investeren in vitale medewerkers loont
  Uit onderzoek (Effectmeting VGZ Bedrijfszorg 2017) blijkt dat elke euro die u in Bedrijfszorg investeert, drievoudig wordt terugverdiend. Veel verzuimende werknemers keren dankzij Bedrijfszorg sneller terug op de werkvloer. En door de interventies van Bedrijfszorg preventief in te zetten, wordt voorkomen dat medewerkers gaan verzuimen.

Hulp bij mentale, fysieke of leefstijlgerelateerde klachten

De verschillende interventies op Mijn Bedrijfszorg bieden hulp bij mentale, fysieke of leefstijlgerelateerde klachten.

Mentale gezondheid

Veerkrachtige medewerkers zijn belangrijk voor de gezondheid van je organisatie. Wil je je medewerkers ondersteunen bij mentale klachten of ze juist voorkomen?

Fysieke gezondheid

Fysieke klachten zijn vaak reden voor verzuim onder medewerkers. Wil je je medewerkers ondersteunen bij het herstel of fysieke klachten juist helpen voorkomen?

Gezonde leefstijl

Mensen met een gezonde leefstijl zijn behalve gezonder ook gelukkiger en hebben een minder grote kans om uit te vallen. Wil je je medewerkers op een positieve manier stimuleren tot gezondere leefstijlkeuzes?

Heb je vragen over Bedrijfszorg?

We helpen je graag. Bel ons op 088 - 131 35 00. Onze adviseurs zijn bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur.