Heb je vragen over gezond werkgeverschap? Wij ook.

We hebben al veel antwoorden en inzichten over gezondheid en vitaliteit. We leren er iedere dag meer over. Maar vragen hebben we ook. Wij geloven niet dat er één antwoord is op de vraag hoe jij jouw medewerkers gezond en gelukkig houdt. We geloven wel dat Gezond werkgeverschap begint met een goed gesprek. Met luisteren naar de ervaringen van de experts en professionals. Openstaan voor nieuwe ideeën en leren van elkaar. Zodat we samen tot de beste antwoorden kunnen komen. 

 

Daarom gezondwerkgeverschap.nl

En dat is precies waarom we gezondwerkgeverschap.nl hebben opgericht. Een platform van én voor HR-professionals. Hier komt het allemaal samen. Inzichten van binnen en buiten VGZ over uiteenlopende thema’s. Of het nu gaat om werkstress, hybride werken of grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer.

Wat je ook zoekt op het gebied van gezondheid en vitaliteit binnen jouw organisatie, op welk moment dan ook. Of je nou al heel ver bent met je vitaliteitsbeleid of pas net begint. Je vindt het op dit platform. 


Een vraag aan u

Om de beste antwoorden, inzichten en oplossingen te kunnen delen, is het belangrijk dat we weten welke vragen we moeten stellen. 

Onze eerste vraag aan jou is dan ook: waar wil je het over hebben?

Vertel het ons. Want alleen door in gesprek te gaan over de uitdagingen die we allemaal tegenkomen, komen we samen tot de beste antwoorden. Zo werken we samen aan een gezonder, vitaler en gelukkiger werkend Nederland.

In gesprek? 

We gaan graag met je in gesprek over Gezond werkgeverschap. Want samen weten we meer. Laat ons weten waar je het over wilt hebben!