Heeft u vragen over gezond werkgeverschap? Wij ook.

We hebben al veel antwoorden en inzichten over gezondheid en vitaliteit. We leren er iedere dag meer over. Maar vragen hebben we ook. Wij geloven niet dat er één antwoord is op de vraag hoe u uw medewerkers gezond en gelukkig houdt. We geloven wel dat Gezond werkgeverschap begint met een goed gesprek. Met luisteren naar de ervaringen van de experts en professionals. Openstaan voor nieuwe ideeën en leren van elkaar. Zodat we samen tot de beste antwoorden kunnen komen. 

 

Daarom gezondwerkgeverschap.nl

En dat is precies waarom we gezondwerkgeverschap.nl hebben opgericht. Een platform van én voor HR-professionals. Hier komt het allemaal samen. Inzichten van binnen en buiten VGZ over uiteenlopende thema’s. Of het nu gaat om werkstress, hybride werken of grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer.

Wat u ook zoekt op het gebied van gezondheid en vitaliteit binnen uw organisatie, op welk moment dan ook. Of u nou al heel ver bent met uw vitaliteitsbeleid of pas net begint. U vindt het op dit platform. 


Een vraag aan u

Om de beste antwoorden, inzichten en oplossingen te kunnen delen, is het belangrijk dat we weten welke vragen we moeten stellen. 

Onze eerste vraag aan u is dan ook: waar wilt u het over hebben?

Vertel het ons. Want alleen door in gesprek te gaan over de uitdagingen die we allemaal tegenkomen, komen we samen tot de beste antwoorden. Zo werken we samen aan een gezonder, vitaler en gelukkiger werkend Nederland.

Cilles Boerboom VGZ

Cilles Boerboom
Product owner & missieleider
Gezond Werkgeverschap

In gesprek? 

We gaan graag met u in gesprek over gezond werkgeverschap. Want samen weten we meer. Laat ons weten waar u het over wilt hebben! 

Stuur een bericht

Vul het contactformulier in. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Plan een videogesprek

Plan zelf een videogesprek in op een moment dat het u uitkomt.

Bel met uw contactpersoon

Al bekend bij VGZ? Uw vaste contactpersoon staat altijd voor u klaar.