Wijzigingen VGZ Zorgt Tand Best

Van VGZ Tand Best
naar VGZ Zorgt Tand Best

Goed dat u hier kijkt. U kunt hieronder vergoedingen vergelijken. Het gaat om de vergoedingen van zorg die het meest wordt gebruikt. U ziet de vergoedingen van de tandverzekering die u nu in 2019 heeft. En u ziet de vergoedingen van de tandverzekering die wij u aanbieden voor 2020. Onder deze vergoedingen vindt u nog meer handige informatie.
 • Tandheelkundige zorg

  VGZ Tand Best 2019
  € 750 per jaar: 100% periodieke controle (C11) en probleemgericht consult (C13) en 80% overige tandzorg. Uit dit budget worden niet vergoed de kosten van orthodontische zorg, algehele narcose of sedatie en het bleken van tanden.
  Vergoeding van gebitsreiniging is maximaal 60 minuten per jaar.

  VGZ Zorgt Tand Best 2020
  € 1.000 per jaar: 100% periodieke controle (C11) en probleemgericht consult (C13) en 80% overige tandzorg. Uit dit budget worden niet vergoed de kosten van orthodontische zorg, algehele narcose of sedatie en het bleken van tanden. De tijdsbeperking van 60 minuten voor de vergoeding van gebitsreiniging vervalt.

 • Eigen bijdrage gebitsprothese

  VGZ Tand Best 2019
  Wij vergoeden de eigen bijdrage voor een volledige gebitsprothese uit het budget tandheelkundige zorg van € 750 per jaar.

  VGZ Zorgt Tand Best 2020
  Wij vergoeden de eigen bijdrage voor een volledige gebitsprothese helemaal. De vergoeding komt niet meer uit het budget tandheelkundige zorg.

U hoeft niets te doen
Bent u tevreden met het aanbod van uw tandverzekering, dan hoeft u niets te doen. Deze tandverzekering gaat dan automatisch in op 1 januari 2020.
Meeverzekerde kinderen
Staan er kinderen op uw polis? Voor hen blijft gelden: zij hebben dezelfde tandverzekering als de ouder of verzorger met de meest uitgebreide tandverzekering op de polis.
Meer over vergoedingen
Wilt u weten wat wij vergoeden voor uw zorg? Hier vindt u alle vergoedingen van 2019 en 2020.
X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord