Bedankt voor uw aanvraag

Welkom bij VGZ! Wat fijn dat u voor ons heeft gekozen. Wij gaan gelijk aan de slag. U hoeft nu niets meer te doen. Ook niet uw oude verzekering op te zeggen, want dat doen wij voor u. Tenzij u heeft aangegeven dit niet te willen.

Bekijk hieronder in 4 stappen wat u verder van ons kunt verwachten.

Wij gaan nu voor u aan de slag, wilt u ons intussen helpen door deze 4 vragen te beantwoorden?

1. U ontvangt de bevestiging per e-mail

Vandaag nog ontvangt u een bevestigingsmail van uw aanvraag. Hierin staat bijvoorbeeld informatie over uw eerste premiebetaling.

 

2. U ontvangt uw polis

U ontvangt binnen 2 werkdagen uw polis per e-mail. Óf binnen 10 werkdagen per post. Dit is afhankelijk van uw postvoorkeur.

 

3. Mijn VGZ

Heeft u uw polis ontvangen? Dan kunt u inloggen op Mijn VGZ met uw DigiD. Bij uw polis ontvangt u uitleg over deze persoonlijke online omgeving.

 

4. U ontvangt uw zorgpas

Uiterlijk twee weken voordat uw polis ingaat ontvangt u uw zorgpas per post.

 

Helpt u ons verbeteren?

Wilt u vier vragen beantwoorden en ons daarmee helpen de dienstverlening te verbeteren? Dit duurt ongeveer 30 seconden.

Soms komt het voor dat wij iemand niet mogen accepteren als klant. Bijvoorbeeld bij een betalingsachterstand. Dit gebeurt gelukkig bijna nooit! Is dit wel het geval? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord