Contact

0900 - 779 97 71
(gebruikelijke belkosten)

Postbus 25210
5600 RS Eindhoven

Direct aanmelden

Voor organisaties

VGZ GemeentePakket CompactVGZ GemeentePakket Compleet


Woont u in Den Haag, Rotterdam, IJSSELgemeenten (Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Zuidplas), Hoeksche Waard of Zuid-Limburg?
Bekijk dan het Gemeentepakket van uw woonplaats.

VGZ GemeentePakket: alle zorg gebundeld

Uw gezondheid is belangrijk. Toch wilt u niet te veel betalen voor zorg. Het VGZ GemeentePakket biedt u een totaalpakket. Speciaal voor mensen met een lager inkomen.

5 redenen om te kiezen voor het VGZ GemeentePakket

  • U krijgt veel vergoed. Bijvoorbeeld: brillen, fysiotherapie en tandartskosten
  • Kies voor € 0 eigen risico in plaats van € 385. Het eigen risico is meeverzekerd
  • Uw gemeente betaalt mogelijk mee aan de premie
  • Geen medische selectie. Iedereen mag meedoen
  • VGZ betaalt nota’s rechtstreeks aan de zorgaanbieder. U hoeft dan niets zelf voor te schieten.

Direct aanmelden

Wijzig pakket

Volledig wijzigingsoverzicht

Bent u in 2018 al verzekerd via het VGZ GemeentePakket? Dan hebt u bij uw polis voor 2019 een overzicht gekregen met een aantal wijzigingen in uw zorgverzekering. Bekijk alle wijzigingen hier.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Voorkom extra kosten

Met het VGZ GemeentePakket bent u goed verzekerd. Maar niet álle zorg wordt vergoed. Het is daarom belangrijk dat u vooraf nakijkt of u een vergoeding krijgt en naar welke zorgverlener u kunt gaan. Zo voorkomt u extra kosten.

Declaratie indienen 

U ontvangt vrijwel geen rekeningen. Toch gebeurt het af en toe dat u toch een rekening ontvangt. Stuur dan uw rekening via de Zorg App of de MijnOmgeving in. Dit kan eenvoudig via een foto of pdf. U kan ook uw rekening per post naar ons sturen. Gebruik daarvoor dit formulier (het adres staat op het formulier). Na uiterlijk 10 werkdagen is het bedrag bij u binnen.

Voorwaarden en wijzigingen

Bent u in 2018 al verzekerd via het VGZ GemeentePakket? Dan heeft u bij uw polis voor 2019 een overzicht gekregen met een aantal wijzigingen in uw zorgverzekering. Hieronder vindt u het volledige vergoedingenoverzicht en de voorwaarden.

Voorwaarden 2019 VGZ Ruime Keuze

Voorwaarden VGZ Gemeentepakket 

Vergoedingenoverzicht 2019

 

Meer weten over het VGZ GemeentePakket?

Klik hieronder op uw gemeente voor meer informatie. Staat uw gemeente hier niet bij? Dan kunt u helaas geen VGZ GemeentePakket afsluiten. Bekijk ook de veel gestelde vragen.

U mag ons natuurlijk ook bellen. Het telefoonnummer is 0900 - 779 97 71 (uw gebruikelijke belkosten). Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 20.00 uur. En op zaterdag tussen 9.00 en 13.00 uur.

Met hart voor zinnige zorg