Contact

0900 - 779 97 71
(gebruikelijke belkosten)

Postbus 25210
5600 RS Eindhoven

Direct aanmelden

Wijzigingsformulier

Voor organisaties

VGZ GemeentePakket CompactVGZ GemeentePakket Compleet


Woont u in Den Haag, Rotterdam, Capelle aan den IJssel of Zuid-Limburg?
Bekijk dan het Gemeentepakket van uw woonplaats.

VGZ GemeentePakket: alle zorg gebundeld

Uw gezondheid is belangrijk. Toch wilt u niet te veel betalen voor zorg. Het VGZ GemeentePakket biedt u een totaalpakket. Speciaal voor mensen met een lager inkomen.

5 redenen om te kiezen voor het VGZ GemeentePakket

  • U krijgt veel vergoed. Bijvoorbeeld: brillen, fysiotherapie en tandartskosten
  • Kies voor € 0 eigen risico in plaats van € 385. Het eigen risico is meeverzekerd
  • Uw gemeente betaalt mogelijk mee aan de premie
  • Geen medische selectie. Iedereen mag meedoen
  • VGZ betaalt nota’s rechtstreeks aan de zorgaanbieder. U hoeft dan niets zelf voor te schieten.

Direct aanmelden

Wijzig pakket

Volledig wijzigingsoverzicht

Bent u in 2017 al verzekerd via het VGZ GemeentePakket? Dan hebt u bij uw polis voor 2018 een overzicht gekregen met een aantal wijzigingen in uw zorgverzekering. Bekijk ook het volledige wijzigingsoverzicht.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Voorkom extra kosten

Met het VGZ GemeentePakket bent u goed verzekerd. Maar niet álle zorg wordt vergoed. Het is daarom belangrijk dat u vooraf nakijkt of u een vergoeding krijgt en naar welke zorgaanbieder u kunt toegaan. Zo voorkomt u extra kosten.

In de video ziet u dat er recht is op 5 behandelingen fysiotherapie. En er zijn geen extra kosten. Dit is een voorbeeld. Het kan voorkomen dat u niets of niet alle kosten vergoed krijgt. Of dat u eigen risico of een wettelijke eigen bijdrage moet betalen. Hebt u een vraag over vergoedingen? Volg dan de stappen uit de video. Of bel met de klantenservice. Wij helpen u graag.

Declaratie indienen

In de meeste gevallen betalen wij een nota rechtstreeks aan uw zorgaanbieder. Hebt u toch een nota of factuur ontvangen? Dan moet u deze betalen en kunt u de kosten aan ons terugvragen. Dit kan online. U kunt uw declaratie ook per post indienen via het declaratieformulier. Volg hiervoor de instructie op het declaratieformulier. U ontvangt het bedrag dat wij vergoeden binnen 10 werkdagen op uw rekening.

PGB-aanvragen voor verpleging en verzorging

Hebt u thuis langdurige of intensieve verpleging en verzorging nodig? Vraag dan een PGB aan.

 

Meer weten over het VGZ GemeentePakket?

Klik hieronder op uw gemeente voor meer informatie. Staat uw gemeente hier niet bij? Dan kunt u helaas geen VGZ GemeentePakket afsluiten. Bekijk ook de veel gestelde vragen.

U mag ons natuurlijk ook bellen. Het telefoonnummer is 0900 - 779 97 71 (uw gebruikelijke belkosten). Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 20.00 uur. En op zaterdag tussen 9.00 en 13.00 uur.

Met hart voor zinnige zorg