Collectieve zorgverzekering via werkgever

Kies ook voor extra voordeel

met een VGZ zorgverzekering via uw werkgever

Als u zich collectief verzekert via uw werkgever krijgt u extra voordelen. Zo ontvangt u korting op uw premie en kunt u gebruik maken van ruime vergoedingen. Die krijgt u met onze speciale aanvullende verzekering voor werkend Nederland: VGZ Werkt. Daarnaast ontvangt u ook tips en tools om gezonder te leven.


Aan het laden...

Zorgverzekering voor werkend Nederland

U kunt kiezen uit twee basisverzekeringen: VGZ Ruime Keuze en VGZ Eigen Keuze. Speciaal voor werkend Nederland hebben wij een aanvullende zorgverzekering: VGZ Werkt. De inhoud van deze verzekering is samen met werkgevers en werknemers ontwikkeld. Hierdoor is de inhoud gericht op een gezond en vitaal werkzaam leven.

De voordelen van aanvullende verzekering VGZ Werkt

  • Extra ruime vergoedingen voor o.a. tandzorg, mindfulness en fysiotherapie ten opzichte van de reguliere VGZ aanvullende verzekering
  • Aantrekkelijke premiekorting
  • Ook voor uw partner en kinderen 
  • Speciaal preventiebudget voor o.a. gezondheidstest, sportmedisch advies of EHBO-cursus

Uw kinderen gratis meeverzekerd

Heeft u kinderen tot 18 jaar? Deze zijn gratis met u meeverzekerd. Zij krijgen het meest uitgebreide pakket op de polis van hun ouder(s).

Daarom zit u goed bij VGZ

icon duimpje

Profiteer van een scherpe premie

Wij hebben blijvend een scherpe premie

icon mobiel

Makkelijk uw zorgzaken regelen

Regel snel en gemakkelijk zorgzaken in de VGZ Zorg app

icon handje

Zinnige zorg

Wij moedigen vernieuwingen voor betere zorg aan

icon winstoogmerk

Overstapservice

Wij zeggen uw huidige zorgverzekering voor u op 

Extra VGZ voordelen
Aan de slag met uw gezondheid

Stap voor stap uw gezondheid verbeteren? Dat doet u eenvoudig op het Gezond Leven platform. Hier gaat u aan de slag met gezonder eten, meer bewegen of het vinden van balans. U vindt er apps, digitale workshops, regionale workshops en meer. Speciaal voor onze collectief verzekerden! 

VGZ Zorg app
VGZ Zorg app

Met de app regel je jouw zorgzaken gemakkelijk en overal. Zo kun je snel en eenvoudig declareren via foto of pdf, direct jouw facturen betalen via iDeal en persoonlijk zien wat je nog vergoed krijgt.

Mindfulness app zorgt voor ontspanning
VGZ Mindfulness app

Mindfulness op ieder moment? Onze app biedt een speciaal programma en ook losse oefeningen. Bovendien kun je de app aanpassen naar jouw persoonlijke voorkeuren. Al bijna 600.000 keer gedownload.

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord