Thuis vitaal blijven in tijden van corona

Voor uzelf zorgen in onrustige tijden

Het coronavirus raakt ons allemaal. U ervaart misschien meer stress of u beweegt minder dan normaal. VGZ helpt u rust te vinden en goed te bewegen in deze moeilijke tijd. Gewoon, vanuit huis. Met de leuke, simpele gratis apps en programma’s hieronder. Voor iedereen, dus ook als u niet verzekerd bij ons bent. Zo blijft u lekker in uw vel zitten. En kunt u dingen blijven doen die voor u belangrijk zijn.

Beweegprogramma

Beter bewegen met Fitavie

Online programma

Moeite om thuis goed te bewegen? Met het gratis online beweegprogramma van Fitavie - exclusief voor VGZ - krijgt u simpele oefeningen om vitaal te blijven.

Ontspannen met mindfulness

App voor telefoon en tablet

Ervaart u meer stress in deze moeilijke periode? Met de gratis VGZ Mindfulness Coach App zorgt u voor meer rust en ontspanning in uw dagelijks leven.

Beter voor uzelf als mantelzorger zorgen

Beter eten met huisarts Tamara

Digitaal kookboek

Gezonde maaltijden zorgen voor goede weerstand. Met het gratis kookboek van VGZ maakt u met simpele recepten de lekkere en gezonde gerechten.

Webinars Tamara de Weijer

Voel u beter met huisarts Tamara

Online lezing

Hoe verbetert u met succes uw leefstijl? Leefstijlexpert Tamara geeft u hier antwoord op. Bekijk nu onze gratis webinars terug.

Beter voor uzelf als mantelzorger zorgen

Beter slapen met 9 slaaptips

Informatiegids met tips

Slaapt u minder goed door de crisis? Slaapexpert Winni Hofman en VGZ geven u in onze slaapgids praktische tips voor een betere nachtrust.

Nieuwsbrief 50+

Vaker tips ontvangen?

Meld u aan voor de nieuwsbrief 50+

Wilt u gratis tips, inspiratie en handige hulpmiddelen blijven ontvangen van VGZ? Via onze nieuwsbrief 50+ blijft u altijd op de hoogte. Meld u nu aan!

Gratis inspiratieboekje met tips en tricks

U wilt zich lekker blijven voelen. Met rust in uw hoofd, en voldoende slaap en beweging. Maar hoe doet u dat in een tijd als deze, vanuit huis? Laat u inspireren door ons boekje. Met:

  • tips voor beter bewegen, ontspannen, eten en slapen
  • handige en simpele apps en programma’s
  • het inspirerende verhaal van Els in coronatijd

Meer extra's met onze collectieve zorgverzekering

Al 2 op de 3 Nederlanders kiest voor een collectieve zorgverzekering. We hebben een speciaal collectief aanbod voor verschillende situaties:

Collectief verzekerd via uw ledenorganisatie

Via je leden- of patiëntenorganisatie

Veel organisaties, bijvoorbeeld voor ouderen, hebben bij VGZ een collectieve zorgverzekering. Met korting én extra zorg in een speciale aanvullende verzekering VGZ Zorgt. Ben je lid? Maak er dan gebruik van!

Collectief verzekerd via uw gemeente

Via je gemeente

Veel gemeenten hebben bij VGZ een voordelige zorgverzekering met ruime vergoedingen. Het VGZ Gemeentepakket. Speciaal voor mensen met een lager inkomen. Kijk of jouw gemeente ook meedoet, en profiteer van de voordelen.

Collectief verzekerd via uw werkgever

Via je werkgever

Kies voor extra voordeel op jouw zorgverzekering via je werkgever. Zoals ruime vergoedingen, korting op je premie en vele extra’s op het gebied van een gezonde leefstijl. In de speciale aanvullende verzekering VGZ Werkt voor werkend Nederland.

Collectief verzekerd als zzp'er

Als zzp’er

Werk je zelfstandig? Ook dan kunt je bij VGZ gebruikmaken van de extra voordelen van een collectieve zorgverzekering. Op 2 manieren:  Het Ondernemerscollectief of ZZP Nederland.