Doe de persoonlijke gezondheidscheck

Werk jij in de cultuursector? Bijvoorbeeld bij een centrum voor de kunsten, volksuniversiteit, muziekschool of provinciale instelling voor kunst & cultuur? En is jouw werkgever lid van Cultuurconnectie? Jij kunt dan een digitale Persoonlijke Gezondheidscheck doen. Gratis! Heb je de check gedaan, dan ontvang je een persoonlijk gezondheidsrapport.

Jouw gezondheid

Cultuurconnectie werkt samen met zorgverzekeraar VGZ om jou als medewerker, vrijwilliger of zzp’er in de cultuursector gezond te houden. Daarom kun je via VGZ een collectieve zorgverzekering sluiten met ruime vergoedingen, handige apps, een scherpe premie én korting. Ook dragen wij samen bij aan jouw gezondheid.

Extra uitgebreide check voor verzekerden

Om jou gezond te houden heeft Cultuurconnectie met VGZ speciale afspraken gemaakt over de Persoonlijke Gezondheidscheck van NIPED. Deze preventieve check is beschikbaar voor alle medewerkers, vrijwilligers en zzp’ers bij werkgevers die lid zijn van Cultuurconnectie. En heb je bij VGZ naast je basisverzekering ook een aanvullende verzekering, dan ontvang je bovendien de Checkbox. Met deze box kun je een vingerprik doen en een urinemonster nemen. Als je de materialen uit de box terugstuurt, krijg je nog meer informatie over je gezondheid.

Is mijn werkgever lid van Cultuurconnectie?

Voor jou is de Persoonlijke Gezondheidscheck gratis als jouw werkgever lid is van Cultuurconnectie. Tot de leden behoren centra voor de kunsten, volksuniversiteiten, muziekscholen en provinciale instellingen voor kunst & cultuur. Controleer daarom of jouw werkgever lid is van Cultuurconnectie.

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord