Kies ook voor een zorgverzekering van VGZ via Scheuten

Als u zich collectief verzekert via uw werkgever krijgt u extra voordelen. Zo ontvangt u korting op uw premie en kunt u gebruik maken van ruime vergoedingen. Die krijgt u met onze speciale aanvullende verzekering voor werkend Nederland: VGZ Werkt. Daarnaast ontvangt u ook praktische hulp zoals handige apps en workshops om gezonder te leven.

  • Korting voor het hele gezin: 4% basisverzekering en 10% aanvullende verzekering
  • Ruime vergoedingen voor tandzorg, mindfulness en fysiotherapie
  • VGZ Zorg app: altijd inzicht in uw vergoedingen en declaraties
  • Kortere wachttijden dankzij onze zorgadviseurs
  • Gezond Leven Platform: digitale en regionale workshops op het gebied van gezond leven

Kies uw Scheuten collectief en bereken uw premie

Meer informatie over de zorgverzekering

U wilt goed verzekerd zijn voor zorgkosten, zonder dat het u veel moeite kost? Ontdek onze verzekeringen en kies welke het beste bij u past.

Basisverzekeringen

In Nederland is een basisverzekering verplicht. Met een basisverzekering bent u verzekerd voor noodzakelijke medische zorg, zoals huisartsenzorg, zorg in een ziekenhuis, spoedeisende hulp en geneesmiddelen.  

Aanvullende verzekeringen

Wilt u zich verzekeren voor zorg die niet in de basisverzekering zit? Dan kunt u zich aanvullend verzekeren. Speciaal voor werkend Nederland is er VGZ Werkt.  

Tandartsverzekeringen

In de basisverzekering bent u niet verzekerd voor tandartszorg. U kunt kiezen uit tandartsverzekeringen, speciaal voor werkend Nederland.

Extra VGZ voordelen

VGZ Zorg app

Met de app regelt u uw zorgzaken gemakkelijk en overal. Zo kunt u snel en makkelijk declareren via foto of pdf, direct uw facturen betalen via iDeal en persoonlijk zien wat u nog vergoed krijgt.
Zorgadvies & bemiddeling
Onze zorgadviseurs helpen u graag om wachttijd te verkorten. In 7 van de 10 gevallen vinden zij een andere zorgverlener waar u eerder geholpen wordt. Met dezelfde kwaliteit.

VGZ Mindfulness app

Mindfulness op ieder moment? Onze app biedt een speciaal programma en ook losse oefeningen. Bovendien kunt u de app aanpassen naar uw persoonlijke voorkeuren. Al bijna 60.000 keer gedownload.
X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord