Zorgeloos op vakantie met een zorgverzekering bij VGZ

Een beugel?

Wij helpen u graag!

Uw kind is misschien al toe aan een beugel. Dat kan schrikken zijn voor u als ouder. Moet ik die beugel zelf betalen? Hoeveel kost dat? En wat krijg ik eigenlijk vergoed? Op deze pagina leest u hoe u een de kosten vergoed kunt krijgen. Zo weet u precies waar u aan toe bent.


Meer dan alleen orthodontie

VGZ Gezin Uitgebreid is een Alles-in-1 Pakket. Een aanvullende verzekering afgestemd op uw situatie. U krijgt vergoedingen die passen bij de zorg voor uw gezin, zoals:

  • Tandheelkundige zorg: 100% voor periodieke controle en het probleemgericht consult. 80% voor overige behandelingen, maximaal € 450 per jaar
  • Beweegzorg (zoals fysiotherapie): 18 behandelingen per jaar
  • Een keer per 3 jaar een vergoeding van een complete bril bij gecontracteerde opticiens
  • Huidbehandelingen (zoals acne): tot € 500 per jaar
Lees meer over het Gezin Pakket

Tandverzekeringen

U kunt ook kiezen voor een losse tandartsverzekering. Naast kosten voor tandarts en mondzorg, vergoedt zo’n verzekering ook orthodontie-kosten. De aanvullende tandverzekering VGZ Tand Beter vergoedt € 1.500 aan orthodontiekosten voor kinderen tot 18 jaar. De aanvullende tandverzekering VGZ Tand Best vergoedt tot € 2.500 voor kinderen tot 18 jaar. Beide bedragen gelden voor de hele looptijd van de aanvullende tandverzekering. Voor de tandartsverzekeringen geldt een tandheelkundige selectie.

Hoe vraagt u VGZ Gezin Uitgebreid of een tandverzekering aan?

Heeft u nog geen zorgverzekering bij VGZ? Bereken dan uw premie en sluit een verzekering bij ons af.

Bent u al verzekerd bij VGZ? Vraag VGZ Gezin Uitgebreid of een tandartsverzekering aan via Mijn VGZ. Of bel onze klantenservice. De verzekering gaat in op 1 januari van het volgende jaar.
X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord