Beweegboekje vol praktische tips, weetjes en handigheidjes

Bewegen is de sleutel voor een vitaal leven. Niet voor niets krijgen we advies om 150 minuten per week te bewegen, bijvoorbeeld wandelen of fietsen. Veel mensen halen deze norm niet. Misschien wilt u ook meer en beter bewegen. Maar waar begint u?


Download uw gratis beweegboekje

Laat u inspireren door het verhaal van Els in ons boekje ‘Ouder? Wijzer Bedoel je’. (Bekijk hier een preview).  Zij geeft een kijkje in haar leven, en vertelt hoe zij zorgt voor voldoende beweging. U leest in het boekje ook over:

  • Praktische beweegtips
  • Interessante feitjes over bewegen
  • Handige innovatieve hulpmiddelen

Met het aanvragen van het boekje via het formulier geeft u VGZ toestemming om u twee e-mails te sturen over het boekje en over het aanbod van VGZ.

Heeft u diabetes? Speciaal voor u 2 e-books met prachtige wandel- en fietsroutes

Bewegen is gezond, zeker als u diabetes heeft. Wandelen is een goede vorm van beweging en is ook nog eens heerlijk ontspannend. Daarom krijgt u via de website voluitlevenmetdiabetes.nl twee gratis e-books cadeau met daarin 6 prachtige wandelroutes (met extra wandeltips) en fietsroutes.

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord