VGZ Jong Basis en Uitgebreid

Een pakket met aanvullende vergoedingen dat precies bij u past. VGZ Jong biedt onder andere vergoedingen voor beweegzorg en anticonceptie. En de tandartsverzekering zit er bij in.

Tip: De Alles-in-1 Pakketten zijn afgestemd op uw situatie. Verwacht u niet veel zorg nodig te hebben? Kies dan voor VGZ Jong Basis. Zo bespaart u op uw premie.

VGZ Jong Basis

  • Tandartsverzekering: € 150 per jaar. 100% vergoeding voor preventieve controle. Overige mondzorg: 80% vergoed
  • Beweegzorg, zoals fysiotherapie: 6 behandelingen per jaar
  • € 20 voor condooms per jaar. Te bestellen via de Nationale Apotheek.
  • Budget preventie, zoals vaccinaties € 75 per jaar


  Bekijk alle vergoedingen


  Voor € 15,09 per maand

VGZ Jong Uitgebreid

  • Tandartsverzekering: € 450 per jaar. 100% vergoeding voor preventieve controle.Overige mondzorg: 80% vergoed.
  • Beweegzorg, zoals fysiotherapie: 18 behandelingen per jaar 
  • Anticonceptiemiddelen vanaf 21 jaar: vergoeding (voor sommige middelen geldt een eigen bijdrage. € 20 voor condooms. Te bestellen via de Nationale Apotheek.  
  • Budget preventie, zoals vaccinaties: € 200 per jaar  
  • Brillen en contactlenzen: per 3 jaar een vergoeding voor één bril uit het assortiment van onze gecontracteerde leveranciers. Of € 75 bij een niet-gecontracteerde leverancier. Of € 125 voor lenzen bij een opticien naar keuze.  
  • Budget behandelingen, zoals acne: € 300 per jaar

  Bekijk alle vergoedingen


  Voor € 27,34 per maand

Veelgestelde vragen

VGZ Jong Pakket is een Alles-in-1 Pakket met aanvullende vergoedingen en een tandartsverzekering in één. Het is speciaal gericht op wat jongeren belangrijk vinden. U hebt de keuze uit VGZ Jong Basis en VGZ Jong Uitgebreid. Lees meer over het Jong Pakket.

Ja dit kan. Het pakket is ontwikkeld voor mensen in de leeftijdscategorie van 18 tot 27 jaar. Maar als u niet in deze leeftijdscategorie valt, kunt u ook gebruik maken van VGZ Jong Basis of Uitgebreid. Weet u niet welk pakket bij u past? Vergelijk ze met de Pakketvergelijker.

Nee, dat is niet mogelijk. Zowel VGZ Jong Basis als VGZ Jong Uitgebreid bevat zelf vergoedingen voor tandheelkunde. Daar hoeft u zich dus niet druk om te maken.

VGZ Jong Basis en Uitgebreid zijn speciaal ontwikkeld voor mensen van 18 tot 27 jaar. Daarom zijn alle vergoedingen in het pakket ook gericht op mensen van deze leeftijd. Kinderen jonger dan 18 jaar bieden we VGZ Aanvullend Beter.

Daarom kiest u voor VGZ

Verzekeringscheck?

Wilt u weten of uw zorgverzekering nog steeds bij u past? Wij adviseren u graag. 

Bel 088 131 1651

We zijn bereikbaar op:
werkdagen van 8.00 tot 20.00 uur
zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur

Voor goede zorg zorg je samen