VGZ Jong Basis en Uitgebreid

Een pakket met aanvullende vergoedingen dat precies bij u past. VGZ Jong biedt onder andere vergoedingen voor beweegzorg en anticonceptie. En de tandartsverzekering zit er bij in.

bespaartip

Tip: De Alles-in-1 Pakketten zijn afgestemd op uw situatie. Verwacht u niet veel zorg nodig te hebben? Kies dan voor VGZ Jong Basis. Zo bespaart u op uw premie.

VGZ Jong Basis

VGZ Jong Uitgebreid

  • Tandartsverzekering: € 450 per jaar. 100% vergoeding voor preventieve controle en het probleemgericht consult. Overige mondzorg: 80% vergoed.
  • Beweegzorg, zoals fysiotherapie: 18 behandelingen per jaar 
  • Anticonceptiemiddelen vanaf 21 jaar: vergoeding (voor sommige middelen geldt een eigen bijdrage. € 20 voor condooms. Te bestellen via de Nationale Apotheek.  
  • Budget preventie, zoals vaccinaties: € 200 per jaar  
  • Brillen en contactlenzen: per 3 jaar een vergoeding voor één bril uit het assortiment van onze gecontracteerde leveranciers. Of € 75 bij een niet-gecontracteerde leverancier. Of € 125 voor lenzen bij een opticien naar keuze.  
  • Budget behandelingen, zoals acne: € 300 per jaar

  Bekijk alle vergoedingen


  Voor € 28,50 per maand

Veelgestelde vragen

VGZ Jong Pakket is een Alles-in-1 Pakket met aanvullende vergoedingen en een tandartsverzekering in één. Het is speciaal gericht op wat jongeren belangrijk vinden. U hebt de keuze uit VGZ Jong Basis en VGZ Jong Uitgebreid. Lees meer over het Jong Pakket.

Ja dit kan. Het pakket is ontwikkeld voor mensen in de leeftijdscategorie van 18 tot 30 jaar. Maar als u niet in deze leeftijdscategorie valt, kunt u ook gebruikmaken van VGZ Jong Basis of Uitgebreid. Weet u niet welk pakket bij u past? Vergelijk ze met de Pakketvergelijker.

Nee, dat is niet mogelijk. Zowel VGZ Jong Basis als VGZ Jong Uitgebreid bevat zelf vergoedingen voor tandheelkunde. Daar hoeft u zich dus niet druk om te maken.

VGZ Jong Basis en Uitgebreid zijn speciaal ontwikkeld voor mensen van 18 tot 30 jaar. Daarom zijn alle vergoedingen in het pakket ook gericht op mensen van deze leeftijd. Kinderen jonger dan 18 jaar bieden we VGZ Aanvullend Beter.

Daarom kiest u voor VGZ

Verzekeringscheck

Wilt u weten welke zorgverzekering bij u past? Wij helpen u graag. 

Bel088 - 131 16 51

U betaalt uw gebruikelijke belkosten.
Bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur.

Met hart voor zinnige zorg