Collectief verzekeren bij VGZ

Door je collectief te verzekeren bij VGZ ben je meer dan goed verzekerd. En jouw gezin ook. Je ontvangt korting op jouw aanvullende zorgverzekering. En VGZ biedt veel extra’s voor een gezonde leefstijl. Zoals handige digitale workshops en apps. Zo kun je zelf aan de slag met je mentale gezondheid, gezonder eten en meer bewegen. Als jouw partner voor gezondheid en zorg, werken we samen met jou aan een gezonder Nederland. Dat staat bij ons voorop.

Aan het laden...

Welke collectieve zorgverzekering past bij mij?

Twee op de drie Nederlanders kan gebruik maken van een collectieve zorgverzekering. En doet dit ook. Kies hieronder welk collectief het beste bij je past:

Beweeg de collectiviteiten van rechts naar links

Via je werkgever

Kies voor extra voordeel op jouw zorgverzekering via je werkgever. Zoals ruime vergoedingen, korting op je premie en vele extra’s op het gebied van een gezonde leefstijl. In de speciale aanvullende verzekering VGZ Werkt voor werkend Nederland.

Collectief verzekerd als zzp'er

Als zzp’er

Werk je zelfstandig? Ook dan kunt je bij VGZ gebruikmaken van de extra voordelen van een collectieve zorgverzekering. Op 2 manieren:  Het Ondernemerscollectief of ZZP Nederland.


Collectief verzekerd via uw ledenorganisatie

Via je leden- of patiëntenvereniging

Veel leden- en patiëntenverenigingen, hebben bij VGZ een collectieve zorgverzekering. Met korting én extra vergoedingen in een speciale aanvullende verzekering: VGZ Zorgt. Ben je lid? Of wil je lid worden? Bekijk dan alle voordelen!

Collectief verzekerd via uw gemeente

Via je gemeente

Veel gemeenten hebben bij VGZ een voordelige zorgverzekering met ruime vergoedingen. Het VGZ Gemeentepakket. Speciaal voor mensen met een lager inkomen. Kijk of jouw gemeente ook meedoet, en profiteer van de voordelen.

IZZ Zorgverzekering door VGZ

De IZZ Zorgverzekering is dé zorgverzekering op maat gemaakt voor mensen in de zorg. Met ruime vergoedingen voor zorg waar zorgmedewerkers behoefte aan hebben.


Help mij kiezen

We helpen je graag met het vergelijken en kiezen van je zorgverzekering. 

Overstappen? Zó gedaan!

Wil je overstappen naar VGZ? Wij maken het gemakkelijk voor je. Kies een pakket dat bij je past. Bereken je premie. En sluit direct je zorgverzekering online af. Wij regelen de rest.

  • Wij zeggen je huidige verzekering voor je op
  • Je hebt 14 dagen bedenktijd
  • Iedereen is welkom
  • Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd