Alstublieft, uw gratis slaapgids


U kunt hieronder uw gratis slaapgids meteen downloaden en lezen. Veel leesplezier!

Beter slapen met Mijn Leefstijlcoach

Wil je een goede nachtrust? In de uitdagingen (challenges) van de gratis Mijn Leefstijlcoach app van Albert Heijn helpt slaapexpert Merijn van der Laar jou beter te slapen met handige tips en leuke, simpele opdrachten.

Een challenge volgen? Download eerst gratis Mijn Leefstijlcoach via App Store of Google Play.

Beweeg de verzekeringen van rechts naar links

Reset je slaap

21 dagen challenge

Slaap je slecht? Je kunt er zelf veel aan doen. Wist je dat je slaap een resetknop heeft? Met de juiste tips en aanpak kun je nieuw slaapgedrag aanleren. In deze challenge leert slaapexpert Merijn van de Laar jou in 3 weken beter slapen.


Tags Slaap Leefstijl

Jouw relaxte avondritueel

7 dagen challenge

Het geheim van een goede nachtrust? Een goed avondritueel. De laatste 2 uur vóór je naar bed gaat, zijn dan ook belangrijk. Slaapremmers liggen op de loer. Slaapexpert Merijn van de Laar helpt jou je hoofd te legen voor je gaat slapen.


Tags Slaap Leefstijl

Beter slapen in ploegendienst

7 dagen challenge

Werk jij in ploegendienst? Dan weet je maar al te goed dat onregelmatige werktijden soms niet ten goede komen aan je slaap. Wil je graag frisser uit (en in!) bed stappen? Slaapexpert Merijn van de Laar leert jou in een week tijd hoe je beter kunt slapen.


Tags Slaap Leefstijl

VGZ vergoedt mogelijk slaaptherapie

Heeft u behoefte aan persoonlijke begeleiding bij uw slaapproblemen? En bent u aanvullend verzekerd bij VGZ via een collectiviteit van een aangesloten thuiszorg-, ouderen- of een patiƫntenorganisatie? Dan vergoeden we online slaaptherapie van Somnio vanuit uw preventiebudget, als u nog budget over heeft.