ZorgkaartNederland

Deel en lees ervaringen met de zorg

Tussen een hotel met uitzicht op zee of uitzicht op een blinde muur is het niet moeilijk kiezen. Maar hoe kiest u tussen twee zorgaanbieders? Ervaringssite ZorgkaartNederland kan u hierbij helpen. Hier ziet u hoe andere patiënten de zorg ervaren hebben. En kunt u zelf uw ervaringen delen. Zo vindt u snel de zorgaanbieder die het beste bij u past.

ZorgkaartNederland: ervaringssite voor de zorg

ZorgkaartNederland deelt ervaringen van patiënten. Net zoals ervaringssites voor hotels of reisbestemmingen doen voor reizigers. U kunt op ZorgkaartNederland zelf uw ervaringen met een zorgaanbieder delen. En zien hoe anderen deze zorg ervaren. Zo kunt u vervolgens zelf beslissen welke zorgaanbieder het beste bij u past.

Lees meer over ZorgkaartNederland

Samenwerking met ZorgkaartNederland

VGZ werkt samen met ZorgkaartNederland zodat u zelf een goede keuze kunt maken voor een zorgaanbieder. ZorgkaartNederland en wij weten dat niemand beter kan beoordelen of de zorg goed is geweest, dan degene die de zorg krijgt. U dus! Daarom vragen we u en al onze andere verzekerden om uw ervaring te delen op de site.

 
 

Wat te doen als u zorg nodig hebt?

Op ZorgkaartNederland staan bijna alle zorgaanbieders in Nederland. Maar u krijgt niet bij al deze zorgaanbieders dezelfde vergoeding. Zeker weten dat u uw zorg vergoed krijgt? Volg dan de volgende stappen:

  1. Check wat u vergoed krijgt.
  2. Bekijk in Vergelijk en Kies welke zorgaanbieders bij u in de buurt een contract met ons hebben. En kies uw zorgaanbieder.
  3. Lees op ZorgkaartNederland wat anderen van deze zorgaanbieder vinden.
  4. Toch liever een ander zorgaanbieder? Kijk dan opnieuw in Vergelijk en Kies of deze zorgaanbieder een contract met ons heeft.

Komt u er niet uit? Of wilt u liever persoonlijk advies? Neem dan contact op onze zorgadviseurs. Zij helpen u graag!

Wat kunnen wij voor u doen?

Team Zorgadvies

Voor goede zorg zorg je samen