Op zoek naar een zorgverlener

Als u zorg nodig heeft is het fijn als de zorgverlener bij u in de buurt zit. Maar ook dat u de beste zorg krijgt én de hoogste vergoeding. Op deze pagina geven wij u meer informatie over het vinden van uw gewenste zorgverlener.

Vind uw zorgverlener met de Zorgzoeker

In de Zorgzoeker vindt u alle zorgverleners in Nederland. En ziet u met welke zorgverleners wij een contract hebben. Gaat u naar een gecontracteerde zorgverlener? Dan krijgt u de hoogste vergoeding.

Vergoedingen en gecontracteerde zorgverleners

U kunt in principe bij elke zorgverlener terecht. Er zijn wel een aantal zaken die goed zijn om te weten:

  • Kiest u voor een gecontracteerde zorgverlener? Dan bent u verzekerd van goede zorg en de hoogste vergoeding.
  • Valt uw zorg onder de basisverzekering? Dan krijgt u de kosten vergoed. U betaalt soms wel een eigen bijdrage of eigen risico.
  • Valt de zorg onder uw aanvullende verzekering? Dan krijgt u de kosten vergoed totdat u het budget of aantal behandelingen vanuit uw aanvullende pakket heeft bereikt.

Wat als mijn zorgverlener geen zorg meer mag leveren?

Elk jaar maken we samen met zorgverleners afspraken over de zorg. Bijvoorbeeld over hoeveel behandelingen een zorgverlener dat jaar zal uitvoeren. En tegen welk bedrag. Dit noemen we een omzetplafond. Soms gaat een zorgverlener over het afgesproken bedrag heen. Hierdoor kan hij geen zorg meer leveren. En dat is natuurlijk vervelend. Gelukkig is er dan wel altijd een andere zorgverlener bij u in de regio die u kan helpen.

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord