Op zoek naar thuiszorg tijdens het coronavirus

Het coronavirus heeft invloed op de beschikbaarheid van verpleging en verzorging in Nederland.

Bent u op zoek naar een thuiszorgorganisatie?

In de Zorgzoeker vindt u thuiszorgorganisaties bij u in de buurt. Hierin ziet u meteen of wij een contract hebben met de instelling. Heeft u een gecontracteerde thuiszorgorganisatie gevonden? Dan kunt u zelf contact opnemen met deze organisatie. Het kan langer duren voordat u terecht kunt bij een thuiszorgorganisatie door het coronavirus.

Heeft u zorg nodig en advies?

Wilt u bijvoorbeeld weten hoe dit bij u in de buurt geregeld kan worden? Neem dan contact op met de afdeling Zorgadvies en Bemiddeling via het telefoonnummer 088 – 131 16 11. Onze medewerkers bekijken uw situatie, geven persoonlijk advies en begeleiden u tijdens dit traject. Houd er rekening mee dat het langer kan duren voordat wij een passende thuiszorgorganisatie voor u gevonden hebben.

Door het coronavirus neemt de druk in de thuiszorg op dit moment verder toe. Heeft uw vraag spoed? Neem dan contact op met uw huisarts of behandelaar.

zorgadvies vgz

Hulp & advies bij vragen

Het aantal corona-patiënten neemt gelukkig af. Toch hebben sommige ziekenhuizen het heel druk. Misschien staat u daarom langer op een wachtlijst. Wij kunnen meedenken over een oplossing. We helpen u graag!