Zinnige zorggenoten mindfulness

Steeds meer mensen maken gebruik van zinnige zorg. Initiatieven die de zorg beter en simpeler maken voor de patiënt. VGZ brengt deze mensen in contact om ervaringen te delen. En zo worden ze Zinnige zorggenoten.

Meer balans in een druk leven dankzij de Mindfulness coach app

'Ik zit veel beter in mijn vel en voel me veel meer in balans'

Isolde (44 jaar) en Petra (54 jaar) hebben beide een leuk maar druk leven. Werk, kinderen, hobby's.. Soms is het lastig om de juiste balans te vinden. Isolde laat Petra zien hoe de VGZ Mindfulness coach app haar helpt om op tijd rust te pakken en een fijne balans te vinden. Benieuwd of Petra overtuigd is en zelf ook aan de slag gaat?

Beweegapp bij reuma

Door het volgen van het artrose beweegprogramma kan Caroline weer veel meer dan voorheen. Samen met Libelle.nl vertellen we haar verhaal.
afbeelding van een kind die gebruik maakt van de luchtbrug

Zinnige zorg

Steeds meer zorgverleners maken de zorg beter en simpeler. Er zijn al veel initiatieven om de zorg zinniger te maken. Ontdek wat zinnige zorg voor u kan betekenen.

afbeelding zorgadviseur

Zinnig(e zorg) voor u?

Wilt u weten hoe en of u gebruik kunt maken van zinnige zorg? Neem contact op met onze zorgadviseurs. Zij helpen u graag en geven een persoonlijk en vrijblijvend advies.