Zinnige zorggenoten in mindfulness

Steeds meer mensen maken gebruik van zinnige zorg. Initiatieven die de zorg beter en simpeler maken voor de patiënt. VGZ brengt deze mensen in contact om ervaringen te delen. En zo worden ze Zinnige zorggenoten.

Je hoofd leegmaken met mindfulness

'Ik kan mijn gedachten nu beter sturen'

Bente (25) en Kelly (31) zijn beide enthousiast over mindfulness. Kelly gebruikt dagelijks de VGZ mindfulness coach app. Bente is juist op zoek naar een manier om mindfulness wat structureler aan te pakken. Daarom leert Kelly Bente hoe ze met de mindfulness coach app oefeningen op vaste momenten kan inplannen. 

Mindful dankzij app

Met de Mindfulness coach app leerde Isolde meer rust in te bouwen in haar drukke leven. Ze laat Petra zien hoe de app ook haar kan helpen om balans te vinden.
afbeelding van een kind die gebruik maakt van de luchtbrug

Zinnige zorg

Steeds meer zorgverleners maken de zorg beter en simpeler. Er zijn al veel initiatieven om de zorg zinniger te maken. Ontdek wat zinnige zorg voor u kan betekenen.

afbeelding zorgadviseur

Zinnig(e zorg) voor u?

Wilt u weten hoe en of u gebruik kunt maken van zinnige zorg? Neem contact op met onze zorgadviseurs. Zij helpen u graag en geven een persoonlijk en vrijblijvend advies.