Zinnige zorggenoten

Steeds meer mensen maken gebruik van zinnige zorg. Initiatieven die de zorg beter en simpeler maken voor de patiënt. VGZ brengt deze mensen in contact om ervaringen te delen. En zo worden ze Zinnige Zorggenoten.

Gezien bij Kek Mama

"We zitten in precies dezelfde situatie, heel fijn om onze ervaringen te delen."

April (5) en Evelien (12) hebben allebei astma. Evelien gebruikt al een tijdje de app Astmaatje. Dit is onderdeel van het online astmaprogramma Luchtbrug. Evelien ging samen met haar moeder Judith bij April en haar moeder Renate op bezoek. Renate: 'De diagnose en het gebruik van de juiste medicijnen was een ware zoektocht.' Judith: 'Ja, dat herken ik. Wij gebruiken de app Astmaatje, hierin houd je heel eenvoudig een logboek bij. We vullen regelmatig samen de astmacontrolelijst in, waaruit de arts kan afleiden hoe het met Evelien gaat. En hebben we alleen contact met de arts als het echt nodig is.' Bekijk hiernaast de video over deze ontmoeting. 

Lees het verhaal van Evelien op kekmama.nl
Heeft je kind astma? Dan wil je dit lezen.

Placeholder

Ook gebruik maken van de Luchtbrug en de Astmaatje App? 

Wij geven u graag meer informatie. 


X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord