Over de Zinnige Zorg Award

Het kan in de zorg eenvoudiger, logischer, slimmer en met meer aandacht voor de patiënt. VGZ zoekt samen met zorgaanbieders naar ideeën die dat mogelijk maken. Inmiddels zijn er ruim 200 goede voorbeelden van zinnige zorg. Uit al die ideeën zijn dit jaar 9 initiatieven gekozen die kans maken op een gouden, zilveren of bronzen Zinnige Zorg Award.

Het publiek kiest de 5 finalisten

Het Nederlandse publiek bepaalt vanaf 13 mei wie de finalisten worden. De stemperiode loopt tot en met 2 juni. Op 4 juni maken we de 5 zinnige zorg initiatieven met de meeste stemmen bekend tijdens een speciale finaleavond. Een deskundige jury beoordeelt die 5 initiatieven en kiest de uiteindelijke winnaar. De prijsuitreiking vindt plaats op het hoofdkantoor van coöperatie VGZ in Arnhem.

Prijzengeld voor zorgvernieuwing

De 9 genomineerden dingen mee naar 3 prijzen: 10.000 euro voor de winnaar (gouden award), 5.000 euro voor nummer 2 (zilveren award) en 2.500 euro voor de 3e plaats (bronzen award). De winnaars kunnen hun prijs besteden aan de zorgvernieuwing.

 

Bekijk alle genomineerden en stem

De initiatieven hebben vooruitstrevende ideeën die de patiënt centraal zetten. Met minder kosten en meer aandacht voor de patiënt, maken zij de zorg vaak eenvoudiger en slimmer maken met meer aandacht voor de patiënt.

Vorige winnaars

Winnaar Zinnige Zorg Award 2018: VerpleegThuis


Betere zorg voor u. Dat is zinnige zorg

Steeds meer zorgverleners maken de zorg beter en simpeler. En dat ondersteunen wij van harte.
X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord