Download het stappenplan vitaliteitsbeleid: van strategie tot uitvoering

En ga aan de slag met uw vitaliteitsbeleid

Download het stappenplan door op onderstaande link te klikken: 

Dit stappenplan ondersteunt u bij:

  • Invulling geven aan uw vitaliteitsbeleid
  • Prioriteren van musthaves en wannahaves
  • Tips voor scrum-implementatie
  • Snel inspelen op actualiteiten

Benieuwd wat VGZ verder kan betekenen voor u en uw medewerkers?

VGZ helpt u graag met het vergroten van vitaliteit in uw organisatie. Of u nu start met vitaliteit of al een vitaliteitsbeleid heeft ontwikkeld. Wij ondersteunen op al deze verschillende vraagstukken. Dit doen wij onder andere met het online platform Bedrijfszorg en het geven van inzicht in gezondheidsrisico's met zorgdata. Daarnaast ondersteunen wij uw medewerkers met ons gratis Gezond Leven Platform. Lees hieronder verder of neem contact op voor meer informatie.

Bedrijfszorg: interventies door zorgprofessionals

Tijdige inzet van bedrijfszorg kan verzuim onder medewerkers voorkomen en verkorten. Via Mijn Bedrijfszorg vraagt u eenvoudig online arbeidsrelevante interventies aan voor uw medewerkers. Deze interventies bieden hulp bij mentale, fysieke en leefstijlgerelateerde klachten.

Vrouw werkt achter laptop en de kat loopt over het toetsenbord

Inzicht in gezondheidsrisico's met zorgdata

We geven u (anoniem) inzicht in de ingezette zorg van de (aanvullende) verzekering van uw medewerkers over de afgelopen 2 jaar. Deze data zijn gebenchmarkt met branchegenoten. Op basis van deze gegevens kunt u verzuim monitoren en bijsturen op verzuimrisico’s in uw organisatie.

Oudere vrouw doet yoga op het strand

Gratis online platform Gezond Leven

Medewerkers kunnen lekker zelf aan de slag met de online programma's, workshops en apps op het Gezond Leven platform. Zo werken ze aan hun eigen veerkracht en gezondheid, met als resultaat: een goed of beter gevoel.