Samenwerken aan een gezonde organisatie

vitaliteitsbudget samenwerken

Een samenwerking met VGZ betekent meer dan alleen uw medewerkers een collectieve zorgverzekering aanbieden. Samen met u willen we werken aan een gezonde organisatie met vitale medewerkers. 

Collectieve zorgverzekering: VGZ Werkt

VGZ Werkt is de collectieve aanvullende zorgverzekering die zorgt voor meer vitaliteit bij uw medewerkers. Met deze zorgverzekering beschikken uw medewerkers over een extra ruim preventiebudget en extra vergoedingen voor fysiotherapie en orthodontie. Iedere medewerker heeft weer een andere zorgbehoefte. Daarom bieden wij uw medewerkers vier verschillende aanvullende verzekeringen en drie tandartsverzekeringen van VGZ Werkt.

Meer over VGZ Werkt

Gezond leven en vitaliteitsthema's 

Een gezonde organisatie met vitale medewerkers. Dat klinkt heel mooi natuurlijk, maar hoe gaan we dat bereiken? Het Gezond Leven platform en onze verschillende vitaliteitsthema's kunnen u hierbij helpen. 

Gezond leven

Met het Gezond Leven platform van VGZ geven uw medewerkers aandacht aan zichzelf op het gebied van leefstijl. Zowel mentaal als fysiek. Uw medewerkers kunnen met behulp van verschillende apps, workshops en webinars werken aan veerkracht en optimisme

Vitaliteitsthema's

Als HR-professional ziet u natuurlijk verschillende vitaliteitsthema's die spelen op de werkvloer. Graag helpen wij u om hiermee aan de slag te gaan. Daarom hebben we verschillende thema's voor u op een rij gezet. Heeft u behoefte aan een thema dat er niet bij staat? Laat het vooral weten aan uw contactpersoon!

Aan de slag met vitaliteit? 

Wij helpen u graag! Met inzicht in uw zorgdata, uw vitaliteitsbudget per verzekerde medewerker. Ook bieden we Bedrijfszorg aan met interessante arbeidsrelevante interventies. 

Zorgdata
Op korte termijn kunt u via VGZ inzicht krijgen in zorgdata. Zo krijgt u een duidelijker beeld van gezondheidsrisico’s in uw organisatie. VGZ geeft u inzicht in de ingezette zorg van de (aanvullende) zorgverzekering van uw medewerkers. Zo kunt u uw verzuim monitoren en bijsturen op risico’s in uw organisatie. 
Vitaliteitsbudget
Beschikt u over een vitaliteitsbudget per VGZ-verzekerde medewerker? Dan kunt u dit onder andere inzetten voor interventies uit Mijn Bedrijfszorg. Denk aan een stoppen-met-roken-training of een coachingsprogramma ‘Voeding en Beweging’. Neem contact op met uw accountmanager voor meer informatie. 
Bedrijfszorg
Als werkgever weet u als geen ander dat u kunt bijdragen aan de vitaliteit van uw medewerkers. Bedrijfszorg kan u hierbij helpen. Via bedrijfszorg vraagt u arbeidsrelevante interventies aan die snelle hulp bieden bij het voorkomen en verkorten van verzuim. Meer weten over Bedrijfszorg? Neem contact op met uw accountmanager.
Mijn Zakelijk

In Mijn VGZ Zakelijk regelt u uw collectieve zorgverzekeringszaken eenvoudig zelf. Met Mijn VGZ Zakelijk kunt u:

  • Gegevens van verzekerden inzien
  • Werknemersnummers wijzigen
  • Verzekerden afmelden
  • Borderel downloaden
  • Bestanden downloaden
  • Inleesbestanden maken

Zinnige zorg

Goede zorg is voor iedereen onmisbaar. Maar er is te weinig personeel en de kosten blijven stijgen. Daarom blijft VGZ zich inzetten om de zorg te verbeteren. Onze aanpak: we werken iedere dag samen met zorgprofessionals aan betere zorg tegen lagere kosten. We noemen dit zinnige zorg. Door de samenwerking met VGZ aan te gaan, dragen u en uw medewerkers hieraan bij.

Meer over zinnige zorg
Contact
Heeft u vragen over de collectieve zorgverzekering of het gezond en vitaal houden van uw medewerkers? Neem dan contact op met uw accountmanager. Of bel met één van onze adviseurs via 088 – 131 3500. Wij helpen u graag! 
X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord