Mindful Walking

Vader, moeder en dochtertje omhelzen elkaar aan zee

Gezonde medewerkers

Als het gaat om de gezondheid en inzetbaarheid van je medewerkers.... Wat is dan de beste tip? Aandacht besteden aan bewegen! Want dit heeft bijzonder goede effecten voor lichaam én geest. Zeker als je het combineert met mindfulness. Mindful walking is bewegen met aandacht voor jezelf en je omgeving. Ontspannend en effectief! 

Effecten vitaliteit & duurzame inzetbaarheid

Mindful Walking zorgt voor meer energie, meer focus, meer aandacht en bovenal zorgt het voor ontspanning. Daarbij is het laagdrempelig, makkelijk te leren en toe te passen. Organiseer bijvoorbeeld eens een lunchwandeling met je medewerkers.
Mindful walking bij VGZ

Bij VGZ hebben wij medewerkers al workshops mindful walking aangeboden, in de Week van de Werkstress. Lees over de aanpak en ervaringen in het korte interview met Frank Froon, Adviseur Vitaliteit bij Human Facility Management van VGZ.

Cijfers en feiten
De belangrijkste cijfers en feiten over mindful walking hebben we in één infographic gezet: wetenschappelijke feiten, voordelen voor inzetbaarheid, toepassing in de praktijk én praktische tips. 

Workshop Mindful Walking

Wil je zelf ook ervaren wat mindful walking voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan deel aan een workshop mindful walking voor jou en je medewerkers. Deze workshop is beschikbaar in het Bedrijfszorgportaal. Neem voor meer informatie contact op met je accountmanager.

VGZ Mindfulness App

Mindfulness op ieder moment? Onze app biedt een speciaal programma en ook losse oefeningen. Bovendien kun je de app aanpassen naar je persoonlijke voorkeuren. Al ruim 850.000 keer gedownload.

VGZ Zorg app downloaden in de App Store VGZ Zorg app downloaden in de Google Play Store