Blue Zone

Zo haalt u de blue zone naar uw organisatie

Blue zones zijn regio’s op aarde, waar mensen langer, gelukkiger én gezonder leven. Dat wil iedereen toch wel?

Daarom zijn de blue zones een inspirerend voorbeeld, ook voor medewerkers. U kunt dit benutten om thema’s zoals voeding op een leuke, aansprekende manier aan de orde te stellen.

Wij helpen u hierbij met allerlei middelen.

De workshop 'blue zone'

In deze inspirerende workshop maken uw medewerkers kennis met alle 9 kenmerken van een blue zone. Ook bepalen zij voor zichzelf in hoeverre hun leven een blue zone is en wat zij hierin kunnen verbeteren. Interesse? Wij vertellen u graag meer!

Keer Diabetes 2 Om

Besteedt u in uw organisatie aandacht aan voeding, geef dan ook aandacht aan diabetes type 2. Want jaarlijks komen er ca 80.000 mensen bij met deze vorm van diabetes, met allerlei andere gezondheidsrisco’s. Dat komt vooral door overgewicht.

Het goede nieuws is dat diabetes 2 vaak omkeerbaar is. Want als mensen afvallen, raken zij deze ziekte in veel gevallen ook weer kwijt. En zij hoeven dan veel minder of helemaal géén medicijnen meer te gebruiken. Een doeltreffende manier om van de ziekte af te komen, is het programma Keer Diabetes 2 Om. Wij zien dit daarom als zinnige zorg!

Wij helpen u ook om in uw organisatie aandacht te besteden aan diabetes 2 en het programma Keer Diabetes 2 Om.

Met hart voor zinnige zorg