Benut de coronatijd voor verandering

Veranderingen vasthouden, het kan! 

Het was een bijzondere tijd de afgelopen maanden. En dat is het nog steeds, zeker op het gebied van werk. Veel mensen werken thuis en moeten fysiek contact en interactie met collega’s missen. Maar thuis werken biedt ook voordelen! Zo is er meer tijd voor bijvoorbeeld het gezin of een gezonde wandeling. Zijn er veranderingen die uw medewerkers willen vasthouden? Help uw medewerkers hierbij. 
Workshops, app en wandel challenge die verandering teweegbrengen
Deze herfst meer naar buiten?
In samenwerking met IVN natuureducatie biedt VGZ u de gratis #2uurnatuur Challenge aan. Een challenge om u en uw medewerkers te stimuleren de gezonde buitenlucht op te zoeken. Zijn uw medewerkers collectief verzekerd bij VGZ? Dan ontvangen zij leuke extra’s zoals een herfstpodcast.
 
Workshop Succesvol Veranderen
Workshop Succesvol veranderen
U en uw medewerkers kunnen ook zelf aan de slag met het doorvoeren van positieve veranderingen. Bijvoorbeeld met werkdruk verminderen, ambities waarmaken, een betere leefstijl aanmeten of een andere mindset creƫren. Volg de online workshop Succesvol veranderen en zet de eerste stap naar verandering!
Vrouw in gele jurk fruit aan het snijden
Keer Diabetes 2 om!
Heeft u medewerkers met diabetes type 2? In de workshop Keer Diabetes 2 Om werken deelnemers gedurende 6 maanden aan een nieuwe leefstijl. De resultaten zijn heel positief: 92% van de mensen keert diabetes type 2 geheel of deels om en 30% gebruikt geen diabetesmedicatie meer.
Mijn Bedrijfszorg
Draag bij aan de vitaliteit van uw medewerkers met interventies door professionals. Deze bieden hulp bij mentale, fysieke en leefstijlgerelateerde klachten.

Gezond Leven

Een online omgeving voor uw medewerkers met handige digitale workshops en apps voor een gezonde leefstijl, voldoende ontspanning en meer. Gratis voor collectief verzekerden van VGZ.

Vragen?

Heeft u een vraag of opmerking? Neem contact op met uw persoonlijke accountmanager of een van onze zakelijke adviseurs.