Vergroot de mentale veerkracht van uw medewerkers

Jonge vrouw met paraplu in de regen kijkt vrolijk lachend over haar rechterschouder
Veerkrachtige medewerkers zijn belangrijk voor de gezondheid van uw organisatie. Maar wat betekent veerkracht eigenlijkEn hoe draagt u bij aan u de mentale veerkracht van uw medewerkers?

Whitepaper mentale veerkracht

Veerkrachtige medewerkers zijn stressbestendig, kunnen goed omgaan met veranderingen en zijn positiever en tevredener. Belangrijk dus, maar hoe zorgt u voor veerkracht? Het PERMA-model is hierbij handig. Dit model bestaat uit de mentale schijf van vijf met eigenschappen voor mentale gezondheid en geluk. In onze whitepaper gaan wij in op deze eigenschappen. En op drie manieren om daadwerkelijk de mentale veerkracht van uw medewerkers te vergroten.

Infographic mentale veerkracht

Belangrijke inzichten over mentale veerkracht hebben wij voor u en uw medewerkers in een infographic gezet.

Boostersessie mentale veerkracht

Concreet aan de slag? Dat kan! Met de boostersessie mentale veerkracht. Deze gaat over energiegevers en energievragers, stress, maar vooral hoe je daarmee om kunt gaan en deze juist positief kunt inzetten. Met als resultaat een persoonlijk plan om uw veerkracht te vergroten. Een leuke, nuttige, energieke workshop voor uw medewerkers! Interesse? Wij vertellen u graag meer!

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord